Hier bij Female-gamers.nl zijn we tegenwoordig fan van Zeeman. Na de PacMan- serie en de Monopoly-serie hebben ze weer iets nieuws bedacht om aan de innerlijke nerdheid van de Gamende Mama’s (het mama-gedeelte is niet noodzakelijk) te kunnen bekoren.

Dit keer kun je bij de Zeeman terecht voor Super Mario! Een complete set om je kind na de zomervakantie goed van start te laten gaan of natuurlijk gewoon voor de sier voor in je huis. Waarvoor rennen we met zijn allen dit keer naar de Zeeman? Oh, ja bij sommige items is online bestellen is ook mogelijk!
Let maar even goed op:

Kinder T-shirt Schwarz
We beginnen met dit ‘Gamer in Training’ t-shirt. Dit wil jij je kind toch aan doen? Het shirt is verkrijgbaar in de maten 68 t/m 128. Wel een beetje balen, want persoonlijk zou ik dit shirt ook gewoon aantrekken. Je betaald slechts €2,49 voor het t-shirt. Hier shop je de baby-versie en hier de kinder-versie.

Hier gaat het om! Bij de Zeeman scoor je nu deze zeer toffe Super Mario items. Het lijkt er alleen wel op dat deze niet in de webshop verkrijgbaar zijn. De serie bestaat uit een toffe bidon voor slechts €1,49, een Jumbo beker voor €0,99, een toffe lunchbox voor €2,49 en een mok (gemaakt van keramiek) voor €1,49. Zoals je kunt zien is er ook nog keuze, want alle items bestaan uit twee varianten.

Heb je nu een jongedame in huis die helemaal idolaat is van LOL Surprise? In dat geval kunnen ze ook hun lol op bij Zeeman, want daar zijn nu naast de lunchbox en beker ook kantoorgerei en kleding van te verkrijgen.

Wij hebben natuurlijk ook nog even op de website gekeken en daar zagen wij nog een tof item voorbij komen, namelijk Super Mario- slippers!

Super Mario Super Mario Kinder slippers Blau
De slippers zijn verkrijgbaar in de maten 26 t/m 32 (hé getsie dat pas ik niet!) en kosten slechts €2,49. Online bestellen is hier mogelijk. Ben je toch bezig met bestellen, dan kun je dit Call of Duty shirt voor je partner vast ook nog wel even meebestellen.

Waarschuwing: de Super Mario-items zijn nu verkrijgbaar bij Zeeman. Er is al een run op, dus er is geen garantie dat er nog voorraad in jouw dichtstbijzijnde filiaal is.

We zijn nu al benieuwd waarmee Zeeman de volgende keer de Gamende mensen zal gaan verblijden.

© Zeeman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.