Stel je voor: het is zomer 2020 en je wilt dolgraag samen met je vrienden gamen in een grote ruimte. Gamen in een setting die je waarschijnlijk niet eerder had kunnen bedenken, bijvoorbeeld in een bioscoop! Op het witte doek je favoriete games spelen, dat is ongetwijfeld iets wat iedere gamer een keer geprobeerd dient te hebben. Pathé Arnhem heeft daar wat op bedacht: Pathé Privé Play.

Deze zomervakantie kun je dus je favoriete games spelen op een enorm scherm, namelijk op het witte doek. Wie wilt dat nu niet? Het is het ideale game-uitje voor tijdens de zomervakantie tussen 11 augustus en 6 september. Met maximaal zestien personen kun je je favoriete games spelen in een bioscoopzaal die jullie tot je beschikking hebben. Pathé is in Arnhem bezig met een pilot voor het concept, mocht Pathé Privé Play een succes zijn dan wordt het op korte termijn ook in andere vestigingen uitgerold.

Pathé dient toch met creatieve oplossingen te komen om de bioscopen gevuld te houden. Door de aanhoudende Corona-crisis blijven veel bezoekers weg uit de bioscopen.

‘’De situatie die door het coronavirus is ontstaan heeft ervoor gezorgd dat mensen meer tijd met games doorbrengen dan ooit tevoren. Zij hebben behoefte aan entertainment, maar tegelijkertijd aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Privé Play brengen wij deze behoeften samen in een unieke ervaring die zowel fantastisch is voor de speler als voor de toeschouwer. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij er met onze maatregelen voor dat er geen enkel moment een onveilig gevoel kan ontstaan, binnen of buiten de zaal.’’ – Casper Krijgsman, Manager Theatre a.i. Pathé Arnhem

Sinds 11 augustus is dit dus mogelijk bij Pathé Arnhem. Maximaal 16 personen mogelijk tegelijk de zaal in en het kost dan per persoon ongeveer evenveel als een normaal bioscoopkaartje (180 euro per zaal). Je kunt volledig los gaan met de games die jij wilt. Twee uur lang (tussen 10:00 uur en 12:00 uur) kun je met je eigen console en je eigen opgeslagen gamebibliotheek aan de slag. Je regelt zelf je apparatuur en dient wel te zorgen voor geüpdate software en hardware om het maximale uit je superdeluxe game-tijd te kunnen halen. Pathé zorgt voor een supersterke internet-verbinding om optimaal online te kunnen gamen.

Denk je nu ‘dit wil ik’? Reserveer dan -minimaal vier dagen van tevoren – door een email te sturen naar: arnhem@pathe.nl.

De minimumleeftijd om gebruik te maken van Pathé Privé Play is afhankelijk van de game die wordt gespeeld. Hierin is de PEGI-classificatie bindend. Kinderen tot en met 14 jaar dienen een begeleider mee te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.