Onlangs lieten publishers zoals Ubisoft, PC Gaming en Sony hun nieuwste games zien aan de wereld. Maar binnenkort kan Xbox hier aan dit rijtje toegevoegd worden, want ook zij komen met een online persconferentie dat op 23 juli aanstaande te zien is. Wat kunnen we gaan verwachten?

Eigenlijk begin ik wel te wennen aan de online persconferenties van bekende publishers. En ik denk dat ik niet de enige ben. Xbox kondigde de Xbox Games Showcase aan via de officiële Twitter-account. Deze show vindt plaats op donderdag 23 juli om 18.00 uur Nederlandse tijd. Voorafgaand is er een pre-show Summer Game Fest dat georganiseerd wordt door Geoff Keighley om 17.00 uur.

Maar daar blijft het niet bij. Het Xbox Summer Fest-evenement vindt van 21 juli tot 27 juli plaats. Meer dan 60(!) gloednieuwe gamedemo’s voor aankomende, nog niet-uitgebrachte Xbox-games kan je gratis bekijken. Je kan in die week op jouw Xbox One-dashboard de speciale Game Fest Demo’s bekijken voor de beschikbare demo’s. Ga voor meer informatie naar Xbox Wire.  Want de eerste zijn al aangekondigd!

Naar welke games kijk jij naar uit op de Xbox?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.