Hoewel de game zelf niet meer in september uit zal komen, maar een maandje later, op 19 november, kunnen fans wel binnenkort aan de slag met de eerste Cyberpunk 2077 comic. Deze zal namelijk op 9 september uitkomen en speelt zich af in dezelfde stad als de game. De comic zal gepubliceerd worden door Dark Horse Comics, die eerder al verantwoordelijk waren voor de The Witcher comics.

Het eerste deel, genaamd Trauma Team, speelt zich af in Night City en vertelt het verhaal van Nadia. Zij is een assistent-hulpverlener voor Trauma Team International en de enige overlevende van een mislukte reddingsmissie. Nadat Nadia akkoord gaat om deel te nemen aan een nieuwe extractiemissie, bevinden zij en haar nieuwe team zich in een nog gevaarlijkere en levensbedreigende situatie.

Trauma Team International is een privébedrijf binnen de medische sector. Zij kunnen hulp verlenen, maar daar zitten aardig wat kosten aan verbonden. Ze zijn de één van de meest machtige en gevreesde corporaties in Cyberpunk 2077.

Eerder hebben we het Trauma Team al voorbij zien komen in verschillende trailers van de Cyberpunk 2077-game. Zo zijn hun gepantserde vliegende auto’s in één van de eerste trailers van de game. Uit deze beelden blijkt al dat dit niet je alledaagse hulpverleners zijn; zij openen namelijk het vuur op een balkon vol met mensen.

Bron: Dark Horse Comics

De Cyberpunk 2077-comic wordt geschreven door Cullen Bunn, die bekend is van comics als Uncanny X-Men en Harrow County. Zowel de illustraties als de coverart zijn verzorgd door Miguel Valderrame, die eerder werk heeft geleverd voor de comic Giants. Uiteindelijk zullen er int totaal vier edities verschijnen van Cyberpunk 2077 Trauma Team. Deel één zal 32 pagina’s bevatten en $3,99 kosten.

Cyberpunk 2077: Trauma Team #1 komt uit op 9 september en wordt publiceerd door Dark Horse Comics.

De game zal worden uitgebracht op 19 november, op PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.