Ubisoft heeft een gloednieuwe reeks Chibi Figurines aangekondigd, die geïnspireerd zijn door helden uit de verschillende werelden van de gamemaker. Deze reeks figuurtjes heten dan ook Ubisoft Heroes en zullen vanaf 27 augustus onder andere verkrijgbaar zijn in de Ubisoft Store. De komst van deze nieuwe figuurtjes is te danken aan het succes van de eerdere reeks Six Collection Chibi’s, namelijk de Six Collection Chibi’s. De figuurtjes zullen tien centimeter hoog zijn en zijn alvast vooruit te bestellen via de Ubisoft Store.

De eerste Ubisoft Heroes-reeks bevat vier iconische personages:

  • Ezio Auditoreéén van de hoofdpersonages uit de succesvolle Assassin’s Creed-games: de iconische Ezio Auditore da Firenze uit Assassin’s Creed II is waarheidsgetrouw nagemaakt, met alle belangrijke aspecten die van hem een legende maakten. Van de herkenbare kap tot de dodelijke verborgen messen, alles is aanwezig om dit de meest nauwkeurige Chibi Figurine van Ezio ooit te maken. Dit figuurtje is tevens ook verkrijgbaar als een exclusieve Ubisoft Store Eagle Vision-variant.
  • Vaas Montenegro, de iconische slechterik uit Far Cry 3: alles aan deze Vaas-Chibi ademt vijandigheid. Van de onverschillige houding en de ferme grip op zijn pistool, tot zijn littekens, piercings en donkere kringen.
  • Nomad, de leider van het Ghost Team uit Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: zijn opvallende aanwezigheid en zijn vastberaden blik maken van deze beroemde Elite US Special Operations Unit een must-have Chibi.
  • De Rabbids en Sam Fisher (bekend uit de Splinter Cell-reeks) hebben besloten om samen te werken en zijn samengesmolten als één figuur. Als de gestoorde chaos van een Rabbid in aanraking komt met de ernst van CIA-agent Sam Fisher, krijg je een hoop komische situaties. Rabbid heeft zich verkleed als Sam Fisher… alleen zijn pistool is vervangen door een ontstopper.

Meer informatie over deze schattige Ubisoft Heroes? Breng dan een bezoekje aan de Ubicollectibles Instagram– en Facebookpagina.

Vanaf 27 augustus zullen deze figuurtjes te koop zijn in onder andere de Ubisoft Store, maar zijn nu al vooruit te bestellen.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.