Met de zomer al in het vooruitzicht heb je gewoon behoefte om leuke, gezellige spelletjes te spelen. Alleen of samen. Met 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch moet dat wel lukken, lijkt mij. Speel een van de 51 beschikbare spelletjes om de tijd te versnellen of te laten zien dat jij gewoon de beste bent.

De coronamaatregelen worden langzaamaan versoepeld. En dat komt hartstikke mooi uit, want het is een stuk leuker en gezelliger om samen met vrienden en familie uit te nodigen voor een klassiek spelletje in 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch. Uiteraard wel op veilige 1,5 meter afstand. Speel de spelletjes uit allerlei culturen over de hele wereld. Van oeroude bordspelletjes tot moderne klassiekers en van ontspannende potjes tot spectaculaire sportwedstrijden. Het is jouw feestje!

51 Worldwide Games is een verzamelgame die voor iedereen geschikt is. Wil je een spel spelen waarvan je de spelregels niet kent? Geen probleem. Alle spelletjes bevatten korte ingesproken introducties om je de basis te leren. Stap voor stap laat de game zien hoe deze spelletjes werken.
Met 51 spelletjes kan je haast niet vervelen. Heb je zin in korte sessies, omdat je afleiding zoekt of je moet straks weg? Speel een potje Vier-op-een-rij of Kamertje verhuren. Of zoek je wat meer uitdaging? Dan is naast Schaken en Domino misschien Mens, erger je niet en Hex ook leuk om te spelen. Kortom: de keuze is moeilijk te bepalen.

Naast je vrienden en familie uitnodigen via een of meerdere Nintendo Switch-schermen of via lokale communicatie, kan je ook online met spelers van over de hele wereld spelen. Let wel op dat je een Nintendo Switch Online-account moet hebben om online te kunnen spelen.

Het leuke is dat er een beloningssysteem in de game verwerkt zit. Je moet zoveel mogelijk spelletjes zien te spelen om onder andere medailles en speciale kaartontwerpen vrij te spelen. Tipje van de sluier: je kan speciale Nintendo kaarten krijgen waarin bekende Super Mario-personages zoals Mario, Peach en Luigi erop staan.

51 Worldwide Games is een vermakelijk verzamelgame waarbij je de komende maanden niet hoeft te vervelen. Het komt ook wel goed uit dat deze game verschijnt, want dit kan je makkelijk meenemen mocht je op vakantie gaan. En je hoeft geen 51 speeldozen mee te sjouwen, haha.

51 Worldwide Games is vanaf 5 juni verkrijgbaar op de Nintendo Switch. De game is ook beschikbaar in het Nederlands.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.