Het is alweer juni en de bioscopen gaan mondjesmaat weer open. Alleen zit je daar met een zeer beperkt aantal man in de zaal.  Gelukkig hebben we nog  steeds Netflix waarbij er iedere maand weer de nodige toppers worden toegevoegd. Pak de popcorn er bij en bingewatch vanaf je luie bank. We nemen de highlights voor juni weer met je door.

In juni kun je weer een aantal toppers verwachten op Netflix. Welke series en films verschijnen er deze maand op de streamingsdienst? Persoonlijk hoogtepunt in mei (stond eind april al op Netflix) was Never Have I Ever. Een absolute aanrader wanneer je van higschool series houdt met behoorlijk wat awkward momenten. Ik heb mij er echt op betrapt in mijn eentje heel hard gelachen te hebben. Terug naar juni, want we hebben weer een paar mooie tips voor je gevonden:

13 Reasons Why – seizoen 4
Het slotseizoen van de enorm heftige serie. Vanaf 5 juni te zien op Netflix.

Fuller House – seizoen 5
Nóg een slot-seizoen. Geniet nog één keer van de Fullers in seizoen 5. Er staan je een hoop tranen en humor te wachten. Te zien vanaf 2 juni.

The Woods – seizoen 1
Thrillers zijn altijd spannend en dit belooft er ook weer een te zijn om op het puntje van te stoel te zitten. 25 jaar na hun vermissing worden de lijken van 2 van de 4 vermiste tieners gevonden. Wat is er gebeurd? Te zien vanaf 12 juni

The Sinner – seizoen 3
Het wordt weer bloedstollend spannend in the Sinner seizoen 3 waarin Ambrose een mysterieus auto-ongeluk net buiten New York onderzoekt. Te zien vanaf 19 juni.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.
Dit wordt hi-la-risch! Een comedy over het Eurovisie Songfestival. Will Ferrell en Rachel McAdams representeren Ijsland op het Eurovisie Songfestival. Ik heb al een enorme zwak voor het songfestival, dus ik zit zeker weten klaar op 26 juni.

Afsluitende tips van de redactie: de Back to the Future trilogie zie je vanaf 30 juni op Netflix, chick-film Bridget Jones’ Baby zie je vanaf 8 juni, seizoen 6 van Vikings verschijnt op 5 juni en de ultieme feel good film Trolls binge je op 8 juni. Welke films en series gaan jullie in juni zeker weten kijken?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.