De wereld van Old School RuneScape zal worden uitgebreid met een nieuwe contentrelease, genaamd Darkmeyer: The Bloodstained Path. Deze uitbreiding zal de game voorzien van een spannende nieuwe quest en opent de poorten naar een stad die geteisterd wordt door een vampier.

De nieuwe quest die Darkmeyer-uitbreiding met zich meebrengt zal Sins of the Father heten en neemt speler mee in een bloederige en al lang lopende verhaallijn rondom de vrijheidsstrijders die zich de Myreque noemen. De quest speelt zich af in de donkere moeraslanden van Morytania, die geteisterd worden door de vampier Lord Drakan. Het doel van de Myreque is om Morytania te bevrijden uit zijn greep.

Spelers die de Sins of the Father-quest voltooien, krijgen toegang tot de stad Darkmeyer, die voorheen ontoegankelijk was. Binnen deze muren staan spelers nieuwe winkels, voorzieningen, vijanden en skillmethoden te wachten, waaronder de Hallowed Sepulchre agility course en de Essence Mine.

De Hallowed Sepulchre is een nieuwe minigame waarin spelers hun Agility-skill kunnen trainen door een crypte te doorkruisen, die gevuld is met boobytraps. In deze crypte worden de langgestorven burder van de oude stad Hallowvale geherbergd. In de Essence Mine kunnen spelers hun Runecrafting-skill trainen, door gebruik te maken van de mysterieuze kracht van de mineraalafzettingen in Darkmeyer.

Volgens Mike Donatelli, Product Director van Old School RuneScape, ligt de Myereque-verhaallijn veel spelers nauw aan het hart. Het is één van de oudste en langste quests in de game. Donatelli geeft aan dat spelers hebben genoten van het ontrafelen van de geschiedenis rond de vampieren de ongrijpbare Lord Drakan.

De uitbreiding is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen de community van Old School RuneScape en de makers zelf. Meer dan 90% van de ruim 55.000 deelnemende spelers steunde de quest.

Darkmeyer: The Bloodstained Path is nu beschikbaar in Old School RuneScape.

Bekijk hier de releasetrailer:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.