CD Projekt RED heeft voor hun online kaartspel GWENT: The Witcher Card Game een nieuwe uitbreiding aangekondigd, die volledig in het teken staat van de slechterik Gaunter O’Dimm. De uitbreiding gaat dan ook Master Mirror heten, wat de bijnaam van Gaunter O’Dimm is, en zal op 30 juni uitkomen voor PC, Android en iOS.

De Master Mirror-uitbreiding zal meer dan 70 nieuwe spelkaarten introduceren in de game, die allemaal verwijzen naar de duistere en krachtige invloed van Gaunter O’Dimm en zijn rol in belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van de wereld van The Witcher. Deze nieuwe kaarten zullen onder andere nieuwe factie-specifieke kaarten bevatten, maar ook een gloednieuwe Legendarisch kaarttype die zowel van uiterlijk kan veranderen als zijn krachten kan aanpassen, naarmate het gevecht vordert. Dit zijn evoluerende kaarten.

Daarnaast zullen er elf nieuwe neutrale kaarten worden toegevoegd aan de game, die gebruikt kunnen worden in elke factie. De uitbreiding zal ook nieuwe statussen en vaardigheden met zich meebrengen, waardoor spelers een verse nieuwe strategie kunnen opstellen, om zo hun vijanden op gewiekste wijze te verslaan in GWENT.

GWENT: Master Mirror is nu vooruit te bestellen, in twee verschillende pakketten die elk weer andere extraatjes bevatten:

Gaunter O’Dimm Pre-Order Pack

  • 25 Premium Master Mirror Kegs
  • Gaunter O’Dimm neutral leader skin

Cursed Mirror Pre-Order Pack

  • 10 Master Mirror Kegs
  • Master Mirror evolving cardback

Koop je beide pakketten in een combo-deal, dan krijg je de bovenstaande extra’s en een unieke Immortal titel die je ingame kunt gebruiken.

GWENT is het kaartspel dat afkomstig is uit de immens populaire role playing game The Witcher 3. Het is een tactisch kaartspel, dat op snel tempo gespeeld kan worden en waarbij twee legers tegen elkaar “vechten” op het slagveld. In kaartvorm dus. Door andere potjes te winnen, krijg je weer nieuwe kaarten waarmee je je deck kunt uitbreiden en nog sterker kunt maken.

GWENT: The Witcher Card Game is momenteel gratis verkrijgbaar voor PC, Android- en iOS-apparaten.

Bekijk hier de trailer van GWENT – Master Mirror:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.