Dit is nieuws waar enorm veel mensen tot nu toe enkel nog maar van hebben kunnen dromen. Althans, voor nu is het nog maar een gerucht dat steeds meer vorm begint te krijgen. Het wachten is op een officiële bevestiging vanuit Square Enix of Disney. Mocht het allemaal waarheid worden dan is dit een serie waar door vele fans naar uitgekeken zal worden.

Middels deze tweet kwam het gerucht naar buiten. De fans van de Kingdom Hearts- games zijn nu natuurlijk al helemaal hyped.

Al eerder deden er geruchten de ronde dat Kingdom Hearts naar het scherm zouden worden gebracht, maar was nog niet duidelijk of dit in de vorm van een film of serie zou zijn. Uiteraard hopen wij op een serie en dit zou voor de makers een ultieme gelegenheid zijn om Kingdom Hearts ook nog eens volledig uit te melken, immers zullen fans er nooit genoeg van krijgen.

De discussie is aangewakkerd en overal wordt geschreeuwd om de serie alsjeblieft geen live-action te maken. Dûh, Kingdom Hearts is animatie en haalt daar de kracht uit! Square Enix en Disney zouden de plank enorm misslaan door hier aanpassingen in te maken. Er wordt gezegd dat de originele Disney-stemmen van Jim Cummings, Bill Farmer en Tony Anselmo weer in de huid van hun karakters zullen kruipen, maar over de Final Fantasy-stemmen is met nog geen woord gerept.

Mocht het hier om een slechte grap gaan, dan zijn wij daar natuurlijk niet gecharmeerd. Aan de andere kant wel een goede strategie om de fans hun Kingdom Hearts- games weer op te laten pakken, ook al was deel 3 nu niet echt de klapper van formaat waar we al die jaren op hebben gewacht. Mochten de ontwikkelaars deze strategie opnieuw toepassen dan zullen we nog een jaar of 10 moeten wachten totdat we eindelijk voor de buis kunnen zitten voor de serie, maar we kunnen toch wel met zekerheid zeggen dat het vast niet zó lang zal gaan duren. Wellicht wordt het wel een schrale troost voor de fans die reikhalzend uitkijken naar Kingdom Hearts IV…?

Kijken jullie uit naar Kingdom Hearts de animatie-serie?

© Square Enix
© Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.