Stop onmiddellijk met wat je nu aan het doen bent, laat alles uit je handen vallen en focus je maar op één ding! Dit is een instant buy- alert! Paper Mario komt naar de Nintendo Switch in de vorm van The Origami King en wensen worden sneller vervult dan je kunt bedenken, want 17 juli is het al zo ver!

Dit is nieuws waar menig Mario-fan op gewacht heeft. We waren natuurlijk al volop aan het klagen dat er na de release van Luigi’s Mansion 3 geen Mario-nieuws meer uit de stal van Nintendo was gekomen (op enkele geruchten van re-releases na dan). Vanuit het niets was daar dus ineens de aankondiging van Paper Mario. Niets is van tevoren gelekt, het was voor iedereen echt een complete verrassing.

In de nieuwste Paper Mario staat een kleurrijke papieren wereld voor je klaar. Samen met prinses Peach, Mario en Luigi ga je naar het origamifestival. Feest alom zou je denken vol met gevouwen pracht en praal, maar uiteraard is er iets mis! Prinses Peach gedraagt zich de laatste tijd wat vreemd…

Bekijk de heerlijke aankondigingstrailer hier:

Wat is er aan de hand? Koning Olly, volgens eigen zeggen de heerser over het Origami-koninkrijk, heeft een duivels plan. Hij wil namelijk de gehele wereld opvouwen. Op papier enorm gevaarlijk natuurlijk, dus daar dient Mario een stokje voor te steken. Maar… er is nog een probleem: koning Olly heeft het kasteel van prinses Peach gevangen en grote gekleurde linten en naar een verafgelegen berg getransporteerd. Zelfs de onderdanen van Bowser heeft hij veranderd in gevouwen soldaten!
Mario zou Mario niet zijn zonder zijn handige hulpmiddelen om de klus te klaren. Op zijn reddingstocht om prinses Peach te redden komen onder andere Koning Olly’s zus Olvia en zelfs Bowser, die zelfs tegen koning Olly is, voorbij en Mario kan alle hulp gebruiken.

Paper Mario: The Origami King belooft een game vol mini-games en fantastische puzzels te worden, aangevuld met een gezonde portie Mario-humor. We kunnen niet wachten op de zomer van 2020. Dit- wil- je- zonder- enige- twijfel- spelen! Noteer 17 juli nu dus alvast in je agenda.

Voorbestellen is hier mogelijk en dan ben je meteen één van de eersten die aan het nieuwe, magische avontuur kan beginnen.

© 2020 Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.