Na Levi’s brengt ook het Japanse kledingbedrijf Uniqlo Super Mario kleding op de markt, omdat Super Mario binnenkort 35 jaar bestaat (hele mijlpaal). Uniqlo heeft alvast een sneak preview gegeven op hun website welke gave items binnenkort verkrijgbaar zijn.

Niet te geloven, hè? Super Mario bestaat alweer bijna 35 jaar. En dat moet uiteraard gevierd worden! Levi’s heeft dit onlangs al gedaan door een eigen Super Mario-collectie te verkopen waar gave denim jackets, jeans en hoodies in zaten. Daarnaast brengt Uniqlo (een heel bekent kledingbedrijf in Japan) ook een eigen collectie uit waar Mario en zijn vrienden op staan. Zowel voor kinderen en volwassenen.

Bron afbeeldingen: Uniqlo.com

Naar verwachting zijn de items in mei 2020 verkrijgbaar online maar ook in de stores. Nederland heeft tot nu toe 1 Uniqlo-store in Amsterdam, maar het is onduidelijk of de Super Mario-collectie hier te koop zal zijn.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.