Het is eindelijk zover: Story of Seasons: Friends of Mineral Town krijgt een release op de Nintendo Switch. Hoewel het een remake is, toch fijn nieuws! Herontdek één van Story of Seasons’ meest geliefde avonturen; en dat gaan we zeker weten deze zomer doen!

Leef het eenvoudige leven in Mineral Town, maak gebruik van de kracht van de natuur met meer dan 20 soorten gewassen om te laten groeien en genoeg dieren om te verzorgen. Blaas nieuw leven in de boerderij van je grootmoeder. Sluit vriendschappen met de dorpelingen en verover hun hart. Ontmoet de lokale bevolking en leer hun verhalen, wellicht vind je wel liefde?! Heb je een dagje vrij van de boerderij dan zijn er activiteiten in overvloed. Een kalender vol festivals zorgt er voor dat je je in Mineral Town nooit hoeft te vervelen.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town stamt alweer uit 2003 en werd destijds uitgebracht voor de Nintendo Game Boy Advance. Volledig geupgrade voor de Nintendo Switch is dit de perfecte manier om het avontuur opnieuw te beleven of om nieuwe boeren kennis te laten maken met dit fantastische spel.

Bekijk hieronder de superschattige en superleuke trailer welke meteen zorgt voor puur enthousiasme:

Uiteraard gaat het hier om een remake, maar de hoop is natuurlijk enorm gevestigd op een gloednieuw verhaal van Story of Seasons. Tot die tijd vermaken wij ons zeker wel met deze geüpgrade heruitgave. De release staat gepland voor 7 juli 2020 en tegen die tijd heb je ongetwijfeld wel even de tijd om Animal Crossing: New Horizons aan de kant te leggen. Deze release is exclusief voor de Nintendo Switch.

© 2020 Marvelous Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.