Castlevania-fans konden begin maart het derde seizoen van de animatieserie Castlevania op Netflix kijken na ruim een jaar wachten. En nu heeft Netflix bevestigt dat er een vierde seizoen van deze populaire serie komt.

Goed nieuws, fans! Castlevania, een van de populaire animatieseries op Netflix, krijgt een vierde seizoen. Deze aankondiging kwam eind maart op Twitter account Netflix NX met bijgevoegde clip uit seizoen 3. Zie hieronder.

Verdere details over het nieuwe seizoen zijn er nog niet, dus we weten ook niet wanneer dit te zien is op Netflix. Na de aankondiging van seizoen 3 in november 2018  duurde het ook nog ruim een jaar voordat het daadwerkelijk te zien was. Dus we zullen waarschijnlijk nog lang moeten wachten, tot volgend jaar minstens.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.