Op woensdag 1 april (echt serieus, dit is geen grap) lanceerde het bekende denimmerk Levi’s een speciale Super Mario collectie. Een collectie waarbij Mario en zijn vrienden op diverse kledingitems bedrukt staan. En ik heb een paar items weten te bemachtigen, voordat de populaire maten en items uitverkocht waren.

Een beetje verdacht leek het wel dat een kledingmerk zoals Levi’s op 1 april (de dag waar je iemand voor de gek mag houden) een uniek, speciaal collectie op de markt wilde brengen met Super Mario in de hoofdrol waar hij in hun uitgebrachte collectie schittert. Super leuk toen ik de afbeeldingen zag, maar ik was op mijn hoede dat het mogelijk een 1 aprilgrap kon zijn. Iets over elven ‘s ochtends bekeek ik de website waarbij het merk ook echt hun Super Mario-collectie presenteerde. Voor dames en heren hebben ze een tal van verschillende items geproduceerd. Helaas verkoopt Nederland de Super Mario-kinderkleding niet, terwijl dit wel in Amerika en Canada wordtverkocht. Heel jammer, een gemiste kans. Desalniettemin hebben ze een leuke, inspirerende collectie ontworpen.

Bron bovenstaande afbeeldingen: Levi.com/nl

Ik heb even moeten wachten totdat mijn bestelling binnenkwam door de drukte van pakketbezorgers tijdens de coronacrisis (hulde voor de pakketbezorgers!). Maar het was de moeite waard.

Ik werd verliefd op een gave denim jacket. Zowel voor dames als heren hebben ze jackets ontworpen, maar persoonlijk vond ik de herenjacket het leukste.  Grote patches van onder andere Mario, Luigi en Peach’s zijn er op gestikt. Maar ook een aantal bekende voorwerpen, zoals Mushroom en Bullet Bill zijn te vinden. Omdat ik graag een maat S wilde hebben, maar die helaas al uitverkocht was, heb ik een maat M gekocht. Hij is wel aan de grote kant en de mouwen zijn te lang, maar tegenwoordig is het mode als iets oversized is. De mouwen rol ik op.
Door de denim voelt de jacket wat zwaar aan, maar dit stoort me niet. Ik ben blij dat ik deze aangeschaft heb.

Tevens heb ik een zwarte dames T-shirt gekocht met grote bekende Levi’s-logo op waar Mario springt naar de letter E voor coins. De handschoenen van Mario hebben een zachte reliëf opdruk voor extra dimensie.  Dit is een fijne jersey stof dat lekker draagt.

Ik zal zeker een kijkje nemen op de Levi’s website, mocht je geïnteresseerd in zijn. Het kan voorkomen dat items al uitverkocht zijn, dan blijf regelmatig kijken of jouw favoriete item of maat weer beschikbaar is.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.