De maand maart was al vreemd en voor april kunnen we op dit moment nog niet zeggen wat de bioscopen gaan doen. Mijn verwachting is dat we nog wel even wegblijven, maar toch maak ik een overzicht van de films die uitkomen deze maand. Naast de releases in de bioscoop zijn er ook nog vele andere manieren om films te kijken. Zo zijn er de bekende abonnementen op Netflix, Disney+, Amazon Prime, Videoland enzovoort. Pathé heeft uiteraard Pathé thuis maar nu er naast de grote bioscopen ook de kleinere bioscopen sluiten moeten we andere manieren vinden om ze te ondersteunen. Een van deze manieren is Picl, waar je actuele films thuis kunt bekijken. De bioscoop van het Forum in Groningen heeft zich daarbij aangesloten en zodoende kwam het bij mij voorbij. Het is dé plek om online films te bekijken die wat meer onder het filmhuis genre vallen en ik hou daar wel van. Tegen een kleine betaling kun je 48 uur van de film genieten en er zitten ook kinderfilms tussen! Ga vooral het internet afstruinen naar andere goede (en legale) websites en deel ze vooral met anderen!

Matthias & Maxime  Drama  9 april 
The Passion 2020  Musical  9 april 
Tosca (Pucini)  Opera  11 april 
De Wraak van de Ninja  Familie/Animatie  15 april 
Honey Boy  Drama  16 april 
The Turning  Horror  16 april 
Anne Frank. Parallel Stories  Documentaire  16 april 
David Attenborough: A Life On Our Planet  Documentaire  16 april 
Deux  Drama  16 april 
Only  Drama/Thriller  16 april 
Pathé Ballet: Jewels  Ballet  19 april 
Comédie Francaise: The Fop Reformed  Theater  20 april 
Wickie en het Magische Zwaard  Familie/Animatie  22 april 
De Piraten van Hiernaast  Familie  22 april 
Antebellum  Horror/Thriller  23 april 
Rundfunk: De Film Jachterwachter  Comedy  23 april 
La Bonne Epouse  Comedy/Drama  30 april 
I Still Believe  Drama/Romantiek  30 april 
Barn  Drama  30 april 
The Tobacconist  Drama/Oorlog  30 april 
The Painted Bird  Drama  30 april 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.