Lekker racen op de Nintendo Switch? Je kunt de ultieme race-ervaring beleven dankzij de geremasterde versie van Burnout Paradise die dit jaar naar de Nintendo Switch komt. Vroem- Vroem!

Volledig geremastered voor de Nintendo Switch kun je er met je mooiste bak op los racen, een ravage aanrichten en ongekende snelheden bepalen in Paradise City. Burnout Paradise Remastered werd aangekondigd in de Nintendo Direct Mini van 27 maart 2020. Voordeel aan de Switch: je kunt vanaf release áltijd en óveral racen. De vraag is echter of de die- hard- gamers hier op zitten te wachten. Niets is fijner dan racen met een controller in je hand, toch?

Gelukkig wordt de game volledig geoptimaliseerd en verbeterd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, met inbegrip van touchbediening van de kaart voor eenvoudig navigeren. Tegen vrienden racen is overigens ook mogelijk in de online modus. Naast de basisgame zijn er maar liefst acht add-ons die tijdens het Jaar van het Paradijs zijn uitgebracht aan deze remastered-versie toegevoegd, waaronder Big Surf Island, het Cops and Robbers- pakket, Legendary Cars, nieuwe locaties, uitdagingen en voertuigen. Aan content in ieder geval absoluut geen gebrek.

Waarom een release voor de Nintendo Switch? Denk na… is er al een “echt” race-spel voor deze console uitgebracht? Juist, dat is nog niet het geval. Daarom is er nu nóg meer keus om de games te spelen op de platformen die spelers willen. Met name de “jongere” generatie zal hiermee een introductie krijgen van race-ervaringen op de Nintendo Switch. Scheuren maar! Laat auto’s slippen, vliegen en schrapen door de stad, en sloop je vrienden online. In Burnout Paradise Remastered kán en mag alles kapot!

Bekijk hier de trailer:

Toch liever met een echte controller in je hand racen? Burnout Paradise Remastered is al beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. PC-gamers kunnen uiteraard ook in stijl racen via EA.

Zitten jullie te wachten op Burnout Paradise Remastered voor de Nintendo Switch?

© Electronic Arts

Bron: Persbericht Electronic Arts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.