Misschien hadden de makers van De Sims nooit moeten vertellen hoe je kan cheaten. Gewoon werken voor je Simoleons, Sims! Of gebruik je er eentje om je vaardigheden op te krikken? Huizen of tuinen mooier mee te maken?

Het kan een uitdaging zijn om het spel te starten met een klein budget. Je kan ook bepaalde (of alle) vaardigheden zodoende opkrikken dat je binnen no-time promotie kan maken. Wat zouden wij voor cheats gebruiken?

Alena: Sowieso cheat ik bijna elke keer met geld en verschillende cheats om makkelijker, meer en mooier te kunnen bouwen. Als ik dan eenmaal ga spelen hou ik het vaak wel even vol om niet te cheaten, maar ik vind het toch altijd wel erg makkelijk als ik de behoeften wat op peil kan houden. Ik doe zoveel mogelijk zonder cheats, maar soms helpt het wel om even te assisteren. Je kunt dan ook wel echt het optimale uit een Sim halen en dat is soms ook wel eens leuk. Ik cheat overigens de vaardigheden bijna nooit, alleen als ik bij nieuwe vaardigheden wil weten wat het bijvoorbeeld oplevert.

Patricia: Als je vraagt of ik cheat in De Sims, dan vraag ik jou, is de aarde rond? Natuurlijk heeft iedereen wel eens gecheat in De Sims en ik doe dat ook. Hoewel ik soms gebruik maak van een geld cheat maak ik bij het inrichten van mijn tuinen ook wel gebruik van de cheat om de objecten dichter bij elkaar te kunnen plaatsen.


Een hele enkele keer (zeker als ik voor een review iets wil testen) geef ik mijn Sims alle vaardigheden om iets sneller promotie te maken. Maar verder vind ik dat helemaal niet zo leuk. De uitdaging is juist om alles zonder cheats te voltooien. Heb je dat wel eens geprobeerd? Voor mij lukt dat vaak maar tijdelijk en dan heb ik ineens een wild idee voor een huis en dan hebben we het geld hard nodig en dan gebruik ik nog wel eens een cheat.

Welke cheats gebruik jij?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.