Maak jij liever huizen, openbare kavels of ben je liever Sims families aan het maken? Er is van alles mogelijk voor De Sims. Wat voor Sims speler ben jij? Wat doen wij graag?
Maak je grote gebouwen? Kleine huisjes? Richt je ze van top tot teen in? Of ben je juist gericht op het bouwen van openbare kavels? Of ben je het liefste bezig om een Sim met (of zonder) familie te maken?


Patricia: Ik ben een beetje van beide! Ik kan soms (zeker bij een nieuwe uitbreiding) echt een hele tijd bezig zijn om alle nieuwe outfits te spotten die erbij zijn gekomen. Het maken van een Sim (vaak zonder verdere familie) mag dan alleen de nieuwe wereld gaan verkennen. Vaak bouw ik dan ook een nieuw huis, een starterswoning.


Vaak heb ik nog wel eens inspiratie als ik ga bouwen en dan bouw ik huizen of openbare kavels. Denk dan aan een hotel (zoals je hierboven op een screenshot kan bewonderen, inclusief een sauna en restaurant), motel, discotheek, zwembad of een ziekenhuis. Deze laatste deel ik binnenkort ook bij een van de vragen uit de lijst. Als het gaat om het daadwerkelijk een leven leiden met mijn Sim, dan probeer ik ook wel alles eruit te halen. Dus alle vaardigheden leren (zonder cheats), carrière maken en doelen van mijn Sim laten halen. Ik wissel het dus aardig af..

Alena: Ik vind het heel leuk om een familie te maken, maar ik vind het ook leuk om af te wisselen. Uiteindelijk hebben ze ook allemaal een huis nodig en ik vind het heel leuk om daar heel veel tijd in te steken. In de post over favoriete items zag je kamers van een van mijn favoriete huizen die ik heb gemaakt. Ik hou van grote ramen, veel licht en groen en ik vind het altijd heel indrukwekkend om die prachtige bouwwerken van anderen in een speedbuild te zien.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.