Waar laat je jouw Sims het liefste wonen? Of welke buurt ga je het liefste bouwen? Er zijn nogal wat om uit te kiezen om je vaste thuisbasis te maken. met alle pakketten samen heb je de keuze uit zo’n 15 buurten.

We nemen natuurlijk nog even de Sims 4 buurten met je door! In de basisgame krijg je twee buurten tot je beschikking en per uitbreiding heb je vaak ook een nieuwe buurt, er is ook een gratis buurt en twee buurten waar je naar toe kan reizen.

– Willow Creek (Basisgame)
– Oasis Springs (Basisgame)
– Magnolia Promenade (Aan het Werk)
– Windenburg (Beleef het Samen)
​- San Myshuno (Stedelijk Leven)
– Brindleton Bay (Honden en Katten)
​- Del Sol Valley (Word Beroemd)
– Sulani (Eiland Leven)
​​- Britechester (Studentenleven)
​- Forgotten Hollow (Vampieren)
– Granite Falls (In de Natuur)
– Selvadorada (Jungle Avonturen)
– StrangerVille (StrangerVille)
​- Glimmerbrook (Magisch Rijk)
– Newcrest (Gratis buurt)

Patricia: De meeste buurten hebben wel iets dat leuk is, of dat er iets te ontdekken valt wat de aandacht kan trekken. De buurt Newcrest, die via een update eens gratis aan de game werd toegevoegd bouw ik het liefste. Maar met de komst van Eiland leven gaan mijn Sims vaak wonen in Sulani, de zon, zee en strand in combinatie met een droomhuis is toch echt wel een plaatje.

Alena: Ik mis soms een beetje de ruimte in de buurten en daarom kies ik soms voor Newcrest zodat ik alles zelf kan neerzetten waar ik het wil. Ik vind het vooral leuk om wat af te wisselen tussen de buurten als ik weer een nieuwe sim maak. Oasis Springs speel ik toch veruit het minste en de laatste tijd vind ik Sulani erg leuk, want ik hou van de zon! Een mooi huis met uitzicht over de zee is toch echt niets mis mee dacht ik zo, want dan is het elke dag een beetje vakantie.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.