Aanstaand weekend is het zover: de eerste Comic Con in het Rotterdamse Ahoy. Twee dagen lang kun je genieten van geeky-ness met cosplay, panels, probs, shoppen en nog veel meer…

Het is de allereerste editie van Comic Con Ahoy te Rotterdam. Reuze-spannend voor organisatoren en bezoekers. Uiteraard hoef je je totaal niet te vervelen, want er is genoeg te doen aan activiteiten én natuurlijk te shoppen…!

We sommen alle activiteiten nog één keer voor je op zodat je écht helemaal niets hoeft te missen aanstaand weekend.
– Photo shoots met special guests (speciaal ticket voor nodig)
– Handtekeningen en selfies met special guests (speciaal ticket voor nodig)
– Q&A Panels waarbij de gasten on stage komen en vragen beantwoorden.
– Cosplay contest
– Supercoole props en replica’s, waaronder uit Stranger Things
– Shop je tassen helemaal vol met de tofste merchandise, figurines, funko pops, speelgoed, en noem maar op.
– Gaming in de breedste zin van het woord: hedendaagse games, maar ook retro games en bordspellen zijn aanwezig om naar hartelust te kunnen spelen.
– Karaoke: een Comic Con is niets zonder karaoke en daarom is er een heus Karaoke-gebied aanwezig in Ahoy.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

De special guests die aanstaand weekend klaarzitten om te signeren of met je op de foto te gaan: Iwan Rheon (Game of Thrones / Misfits), Robin Lord Taylor (Gotham / You), Alanna Masterson (The Walking Dead), Steven Ogg (The Walking Dead / Westworld), Chelsey Reist (The 100), Henry Ian Cusick (Lost / The 100), Vladimir Vurdik (Game of Thrones / The Witcher), Laurie Holden (The Walking Dead / The Mist), Addy Miller (The Walking Dead), Ken Kirzinger (Freddy VS. Jason), Brad Loree (Halloween: Resurrection), Ferry Doedens (GTST / Wicked), Ron Smoorenburg (Triple Threat / Brothers), Rodney Glunder (Suriname en tevens professioneel Wrester / Kick-Boxer). Helaas heeft Samantha Morton (The Walking Dead) moeten cancellen voor Comic Con Ahoy.

Bühnenplan

Naast de welbekende special guests is er ook nog een rits aan artiesten, waaronder tekenaars en cosplayers aanwezig: Boy Akkerman (Captain Roffa), Renee Rienties (Oyasumi), Kenny Rubenis (Datin for Geeks), SimplyLinda Cosplay, Adia Cosplay, Denzhy Cosplay, Britney Cosplayer (The Infamous Cosplayer) en Ultimatepartypirate Cosplay.

Heb je nu nog steeds geen kaarten besteld? Doe dit dan hier nog even vliegensvlug, want voor je het weet is het uitverkocht. En… geef toe: Mister ‘Robin Lord Taylor’ Penguin wil je toch zeker wel even een blik van opvangen?

Wie van onze lezers is aanstaand weekend ook aanwezig op Comic Con Ahoy?

© Comic Con Ahoy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.