Naast het maken van eigen huizen of Sims (personen of gezinnen) kan je ze ook uit de Sims 4 galerij downloaden of op bepaalde websites. Hebben wij een favoriet?

Alena: Ik ben eigenlijk niet zo heel erg fanatiek in de galerie, maar ik volg op dit moment twee gebruikers waar ik ook wel eens wat kavels van gedownload heb en dat zijn DutchSimsMaster en Fezet. Verder kijk ik altijd gewoon wat ik nodig heb en zoek ik daar een mooie kavel bij uit. Er zijn zoveel mensen die mooie creaties maken!

Patricia: Eigenlijk doe ik niet (meer) aan downloads in mijn Sims-spellen stoppen. Maar in het verleden heb ik me er wel eens aan gewaagd, vooral in De Sims 2. Een mooie website waar je gigantisch veel kan downloaden is dan toch wel The Sims Resource. Hier kan je echt zoveel vinden, of gewoon inspiratie opdoen. Maar ook een bekende van onze website is ook een aanrader SimsNetwork.

Gebruiken jullie veel downloads? Waar haal je die vandaan? Of maak je ze zelf?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.