Is er iets uit De Sims-games die je in het echt ook zou willen? Iets met de vaardigheden? Money cheat? Of juist een voorwerp?

Hoewel veel voorwerpen en kleding uit De Sims 4 toch wel een beetje (heleboel) zijn gebaseerd op onze mensenleventjes. Kan het een stuk mooier zijn als we ‘iets’ uit De Sims-spellen aan ons dagelijkse leven toe kunnen voegen?

Alena: Ik vind het eigenlijk wel leuk dat Sims gewoon elke vaardigheid kunnen oppakken, omdat door de hele stad manieren zijn om gratis aan je vaardigheden te sleutelen. Als ik gitaar zou willen leren spelen, zal ik er toch echt eentje moeten kopen en lessen moeten nemen. Maar ga naar een willekeurige bar waar een gitaar staat en je kunt een beetje gaan oefenen. Doe je dat vaak genoeg, dan ben je uiteinlijk gitaarvirtuoos. Dat zou me toch best wel handig lijken om het op die manier te kunnen doen.


Patricia: Dit vind ik best een lastige vraag. Maar naar aanleiding van een artikel dat op Game Mama’s te lezen was heb ik inmiddels wel een heel lijstje! Weet je wel wat sommige Sims verdienen? I rest my case! Maar Sims zijn ook super talentvol.. Er is niets dat ze niet kunnen.

Je verdient veel meer
Je verdient op de hoogste carrière rank in de culinaire branch §9.840 simoleons in een week! Dit is een 20-urige werkweek, wie wil dat nou niet? Mocht het niet genoeg zijn, dan planten we toch gewoon een geldboom.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.