Als je gewoon De Sims gaat spelen, wat bijna niemand doet toch? Heb je een aantal huishoudens die al aanwezig zijn. Maak je hier gebruik van? Of heb je een eigen favoriete huishouden?


Patricia: Al enige tijd geleden heb ik een dame in De Sims gemaakt en die heeft al aardig wat tijd erop zitten. Ze is getrouwd, haar man was overleden en ze is opnieuw verliefd geworden. Ze heeft twee dochters en een zoontje. Inmiddels ben ik met de dochters gaan studeren en is mijn Sim even met rust gelaten.


Mijn Sim is een beroemdheid en een zeer gewaardeerde actrice. Ik heb een bestaand huisje omgebouwd naar een klein paleisje, maar inmiddels zijn ze verhuisd naar Sulani en heb ik nog geen geschikte woning kunnen vinden of maken. Dus nog doelen genoeg zodra de dochters zijn afgestudeerd. Ze drinkt wel met enige regelmaat een verjongingsdrankje hoor, ik ben gewoon niet zo dol op oudere Sims.

Alena: Ik maak heel vaak mijn eigen gezin, gewoon omdat ik dat leuk vindt. Kijken of er dingen herkenbaar zijn, ondanks dat het niet echt is. Vaak hou ik het heel lang vol tot de kinderen volwassen zijn en wij als ouders uiteindelijk het hoekje om zijn. Afhankelijk van hoeveel zin ik dan nog heb kan ik dan ook nog echt wel even doorgaan met een van de kinderen, maar vaak vind ik het niet leuk om tussen de twee te kiezen. Een van mijn meest langlopende gezinnen speel ik inmiddels niet meer mee en heb ik ook uit mijn savegames verwijderd, maar dat was een random gegenereerde Sim, waar ik alleen wat kleren van had aangepast. Eigenlijk was het best wel leuk om op deze manier een hele geschiedenis op te bouwen met een Sim! Ik ben gelijk maar weer een nieuwe gaan maken. Aan deze Sim heb ik nog niets veranderd en de naam is random gegenereerd door een keer op de dobbelsteentjes te klikken. Dit is het resultaat! 

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.