Heb je een favoriete plek waar jouw Sims graag rondhangen? Een openbare kavel waar je gezien zou willen worden? Ga je op jacht naar eeuwige roem, of zoek je het wat rustiger op?

Welke plek zie je onze Sims met enige regelmaat langskomen?

Patricia: In de uitbreiding van het stadsleven zijn er ook diverse festivals die eens in de zoveel tijd langskomen. Je krijgt hier dan een melding van en hier kan je dan naar toe reizen. Ik vind dit wel heel leuk en ga vaak ook wel even heen om alle eten te proeven, dingen te proberen en natuurlijk het T-shirt te kopen! Als je beroemd bent kan je ook nog eens afdingen, haha. Het ziet er altijd zo gezellig uit en er komen veel andere Sims op af. Soms zijn ze te snel afgelopen, time flies when you are having fun!

Alena: Ik neem mijn Sims graag mee naar de zon sinds Sulani beschikbaar is. Dan zijn ze gewoon aan het zonnen, zandkastelen bouwen en aan het zwemmen.  Een andere leuke plek waar ik mijn Sims vaak laat ontspannen is de bowlingbaan of een gezellig café of een zwembad of park als het een gezin betreft.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.