Je kan aan je Sims eigenschappen toevoegen en ook hier is weer een hele waslijst van. Welke eigenschappen kies jij vaak? Welke juist niet? We nemen het even met je door.

Voor een Jong Volwassen Sim mag je de meeste eigenschappen toevoegen, bij kinderen is dit minder en kan je naar aanleiding van bepaalde vaardigheden er eentje kiezen of soms krijg je iets toegewezen. We gaan dus voor de max en kiezen onze vijf favoriete eigenschappen! Ook delen we minimaal een van onze minst favoriete eigenschap.

De eigenschappen voor (jong) volwassenen zijn verdeeld in 4 categorieën:
* Emotioneel
* Hobby
* Levensstijl
* Sociaal

Een heel compleet overzicht van de eigenschappen (dat zijn er best veel) kan je hier vinden: desims4you.nl en dit zijn onze favoriete en minst favoriete.

Patricia: Ik ga vaak wel voor de wat veilige eigenschappen. Ik zit niet te wachten op Sims die rare uitspattingen hebben. Zo kies ik vaak voor ambitieus, actief, creatief, romantisch en houdt van buiten.


Natuurlijk zitten er ook wel eens andere combinaties tussen maar vaak hebben mijn Sims toch wel een paar van mijn favoriete eigenschappen. Mijn minst favoriete eigenschappen zijn onder andere kleptomaan, somber en heethoofd.

Alena: Als ik voor een leuk gezin wil gaan kies ik over het algemeen ook de neutrale of positieve eigenschappen. Vaak zijn ze een genie, creatief, goed, houden van buiten en zijn ze familie georiënteerd. Soms vind ik het ook wel leuk om wat gekke eigenschappen toe te voegen als ik gewoon wat wil experimenteren en dan kies ik bijvoorbeeld ook wel eens dat het einzelgangers zijn of dat ze een hekel hebben aan kinderen. Mijn minst favoriete eigenschap zijn kleptomaan en gemeen en eigenlijk ook wel een hekel aan kinderen (behalve als het past bij de sim die ik op dat moment maak).

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.