Als je jouw Sims in een nieuwe wereld plaatst, dan hebben ze niet altijd veel geld te besteden, tenzij je gaat cheaten. Dus ben je op zoek naar een leuke starterswoning, bekijk ons aanbod en wellicht zit er iets voor je tussen.

Een starterswoning is nog best een uitdaging om te bouwen voor je Sims. Het mag niet meer dan 20.000 Simoleons kosten om er een gezin in te laten trekken. Dit is ook zeker een leuke challenge, een starterswoning bouwen en onder dit bedrag blijven.

Alena: Ik heb twee oude starters weer een beetje opgeknapt. Ik heb ze uit een oude save gehaald en met wat nieuwe creativiteit aangepast en daarna naar de galerie geüpload. Ik ben vooral blij met mijn schipperswoninkje die voor mij heel erg past bij het straatbeeld van Groningen, mijn woonplaats. Hieronder de twee huizen die ik in mijn galerie heb staan en ik hoop er steeds meer toe te gaan voegen!

‘Little Modern Starter’ is te koop voor 17.112 Simoleons

‘Dutch Schipperswoning’ is te koop voor 18.141 Simoleons

Patricia: Altijd leuk om een starterswoning te bouwen. Soms een hele uitdaging omdat ik ook een tuin erbij wil hebben, dat kleed het net wat meer aan. Dus om onder het bedrag van 20.000 Simoleons te blijven is een leuke challenge! Ik heb een paar starters in mijn galerij staan die je kan downloaden, een aantal voorbeelden kan je hieronder bewonderen.
Galerij: ladypatries


Lets buy this Starter‘  is te koop voor 17.919 Simoleons


Starter – Sunny‘ te koop voor 18.442 Simoleons.


Starter in Pink te koop voor 17.865 Simoleons.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.