Zin in een nieuwe partygame? Ja? Nee? Ja ik weet het eigenlijk ook niet, want er zijn er al zoveel. Maar toch zitten er soms wel hele goede games tussen, dus laten we eens kijken wat Drill Man Rumble te bieden heeft.

Drill Man Rumble is een partygame die met veel enthousiasme en bombarie je scherm binnen komt boren. De makers van de game, Hunter Studio, kwamen eerder al met Lost Castle, een game die zeer goed is ontvangen door het publiek. Hunter Studio geeft aan veel te hebben geleerd van de ontwikkeling van Lost Castle en heeft alle input gebruikt voor deze nieuwe game. In Drill Man Rumble kun je kiezen uit verschillende gamemodes.

Arena Mode waarbij je met maximaal 4 spelers tegen elkaar kunt strijden.
Story Campaign waarbij je het spel en de technieken beter leert kennen, die je overigens ook samen met een vriend kunt spelen.
Bounty Mode is een endless modus waarbij je op zoek moet naar de speler met de meeste waarde om zo uiteraard zelf aan de top te komen.
Hardcore Platforming zegt het al een beetje gok ik, dus succes!
Online Map Editor waar je zelf levels kunt maken

Verder moeten we het vooral doen met de beelden uit de aankondigingstrailer (zie hieronder) en van screenshots, want ze hebben nog niet veel losgelaten. Maar aan de andere kant is het een partygame en daar is vaak niet zo heel veel bijzonders over te vertellen. Ik hoop wel dat deze zich wat kan differentiëren  van andere partygames, want ik ben nog niet echt overtuigd. Hopelijk komt er nog wat meer info bij binnenkort. Op PAX East in Boston was de game al even te spelen, maar wij zullen er nog even op moeten wachten. De game komt ergens begin dit jaar uit en het eerste kwartaal is alweer bijna voorbij, dus ik ben benieuwd wanneer het dan komt. Maar in ieder geval komt de game eerst in Early Access beschikbaar op Steam en komt hij daarna uit voor Xbox One, PlayStation 4, en Nintendo Switch.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.