Weer een vraag waarbij je verschillende keuzes kan maken. Want voor elke gelegenheid is er wel een geschikte outfit en als je gebruik maakt van downloads, dan is de keuze nog groter! Voor bepaalde bezigheden heb je een eigen outfit, denk aan sporten of badkleding, een warme of koude dag..

We zetten de verschillende outfits nog even voor je op een rijtje. Zo heb je;
– Alledaags
– Formeel
– Sportief
– Nacht
– Feest
– Badkleding
– Warm weer
– Koud weer

Alena: Er zijn best veel kledingstukken die ik leuk vind om te gebruiken en het hangt ook echt heel erg af van de Sim die ik maak. Maar als ik een Sim kies die een beetje op mij lijkt dan is het toch vooral bovenstaande rijtje en dan hier en daar een variatie er op. Qua buitenkleding gebruik ik ook vaak de jas die Patricia heeft gekozen. Ik ben nooit zo van de accessoires toevoegen bij mijn eigen Sim, want ik draag zelf ook bijzonder weinig accessoires en ik draag ook nooit make-up, dus ook daar besteed ik meestal weinig tijd aan.

 


Patricia: Tadaaa, dit zijn op dit moment mijn favoriete outfits. Hoewel de dagelijkse outfit alweer is ingeruild, is dit toch wel een leuk shirt. De sportieve outfit hebben mijn Sims meestal aan en de jurk die ze draagt bij het warme weer is ook wel een favoriet. Allemaal originele content uit De Sims 4!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.