Met al die uitbreidingen van De Sims 4 zou je bijna niets missen, zou je denken. Toch weten wij wel iets te verzinnen hoor wat we graag terug zouden zien omdat we dit missen in het huidige spel.

Mis je bepaalde items? Kleding? Vaardigheden? Carrières? Wij hebben hier ook wel onze ideeën over hoor!

Patricia: Hier kan ik heel kort over zijn. De inbreker!! Natuurlijk was het niet leuk als deze eraan kwam, weet je het deuntje nog? Dan wist je dat je de pineut was. Je kon je Sim laten proberen hem tegen te laten houden, dat ging vaak niet zo goed. De politie bellen was ook een achterhaald idee, die kwamen toch altijd te laat aan. Ik denk dat ze deze echt terug moeten stoppen in het spel. Dat wanneer je fysieke gesteldheid heel hoog is, je het misschien wel kan winnen van de inbreker en hem over kan leveren aan de Politie.

Alena: Ik mis de brandweer en thuisbezorgd wel een beetje. Blij dat ik niet vaak brand in mijn huis heb hoor, maar als er dan brand uitbreekt is het ook echt wel flink knudde. Ik mis ook de inbreker net als Patricia, maar ook de wasbeer die de container overhoop haalde! Okay, het voegt misschien niet veel positiefs toe, maar het was ook wel weer lollig. Ik zou het ook echt vet tof vinden als je verschillende dingen thuis kunt laten bezorgen zoals boodschappen (weet je nog?), pizza of sushi. Yummm!!! Wat ik ook nog mis is het op vakantie gaan. I know, we kunnen kamperen, maar die vakantie is niet meer wat het geweest is. En glijbanen!

Patricia: Er is in februari een petitie gestart door een Sims-speler die ook de inbreker en de brandweer in de game mist. Je kan hem hier vinden en ondertekenen: Bring back burglars, police cars and fire fighters to The Sims 4

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.