Met de game Animal Crossing: New Horizons in het vizier is het leuk om weer te bedenken wanneer jouw toekomstige eilandbewoners jarig zijn. Met deze speciale Animal Crossing-verjaardagskalender ben je altijd update en op tijd om degene een onvergetelijk verjaardag te geven.

Het is altijd weer bijzonder als je de game aan het spelen bent en dagelijks de noticeboard bekijkt en leest dat iemand binnenkort jarig is. PARTY! Denk je dan als eerste. Snel een cadeautje halen of ergens vinden die door een ander bewoner gedumpt is. Haha, herkenbaar? Het is toch wel bijzonder hoeveel verschillende beestjes er zijn, waarvan ik geen idee heb wanneer deze exact jarig zijn.

Gelukkig heeft Nintendo een speciale Animal Crossing-verjaardagskalender ontworpen waarin je in één oogopslag ziet welk dier op welke dag van de maand jarig is. Wanneer je een Nintendo-account hebt en inlogt, kan je bij beloningen de verjaardagskalender kopen en als PDF downloaden. Helaas is deze niet gratis. Je moet wel 80 Platinapunten inwisselen zodat jij dit gave hebbeding kan bemachtigen.
Heb je nog geen 80 Platinapunten? Geen nood, door dagelijks (en wekelijks) in  te loggen kan je algauw 10 tot 30 munten verzamelen, waardoor je snel de 80 Platinamunten hebt gekregen. Door bijvoorbeeld wekelijks in te loggen, ontvang je al 30 punten.

 Januari – Bron afbeelding: My.Nintendo.rewards

Wil jij ook deze gave Animal Crossing-verjaardagskalender ontvangen? Ga naar Nintendo.nl, maak een account aan rechtsboven (of log in) en bemachtig Platinapunten om vervolgens deze in te wisselen.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.