Gotta Catch ‘Em All, Gotta Catch ‘Em All bij McDonald’s. Voor alle kleine Pokemon-fans én natuurlijk de volwassen die-hards zit er op dit moment iets heel moois in het Happy Meal: Pokémon goodies.

Zo nu en dan heeft McDonald’s écht interessante cadeautjes in het Happy Meal. Een aantal jaar geleden was het ook onder volwassenen een ware rage om alle Super Mario- poppetjes compleet te krijgen. Stiekem heb ik daar zelf ook aan mee gedaan en waande je je weer even kind wanneer je dat magische doosje opent, al je voedsel er uit haalt – die wortels en dat danoontje er in was vroeger echt nog niet – en gretig op zoek ging naar welke verrassing er dit keer in het doosje zit. Nu kunnen Pokémon-fans hun hart ophalen, want er zitten heuse Pokémon- launchers in mét Pokémon-kaart.

happy meal

Tot en met 16 maart (de actie is 6 februari van start gegaan) kun je maar liefst 12 verschillende Pokéball launchers, met ieder een eigen Pokémon en Pokémonkaart in het Happy Meal vinden. Speel de spannendste wedstrijden tegen je vrienden of familie! Is jouw Pokémon het sterkst? Spaar ze natuurlijk allemaal!

mik je mcbreak de homestyle crispy chickenmcbreak game 3 mcbreak game 4
Bovenstaand zijn alle 12 verschillende versies te bewonderen. Iedere launcher heeft een eigen kleur én een eigen Pokémon. Fijn om te weten: het zijn classic Pokémons en een feest der herkenning voor de fans van het eerste uur. Dugtrio, Gastly, Magmar, Mankey, Meowth, Onyx en uiteraard zijn de favorieten Pikachu en Eevee ook van de partij.

Tot en met 16 maart kun je één van deze Pokémon launchers in het Happy Meal verwachten. Echter geldt vaak wel: OP = OP. Toch gaan voor een verantwoorde keuze (waarmee McDonald’s het lezen probeert te stimuleren): kies dan voor een leesboekje van Cressida Cowell. Als dit geen excuus is om vanavond voor jezelf, euh… met je kids bij McDonald’s te gaan eten. Rennen!!!

©2020 McDonald’s Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.