De creatieve en bloggende mama Kim heeft haar Koen leren kennen via een browsergame genaamd Tribalwars. Het begon als een LAT-relatie met zo’n 160 km afstand en zagen elkaar alleen in de weekenden en (school)vakanties. Nu zijn ze samen en hebben ze een prachtige dochter.

Maak nog beter kennis met Kim, 31 jaar en is samen met haar Koen van 33. Drie jaar geleden is Kim verhuisd naar Nijmegen en hebben daar samengewoond in een klein appartement. Sinds oktober 2018 wonen ze in ons eigen huisje in Cuijk. Samen hebben ze een dochtertje genaamd ZoĆ«. Kim werkt fulltime in de gehandicaptenzorg met kinderen die autisme hebben. Koen werkt fulltime bij een bedrijf op de afdeling automatisering. Naast het gamen gaat Koen graag TV kijken of lekker slapen, Kim daarentegen is samen met een vriendin aan het bloggen voor de website www.debloggendemamas.nl en ze vindt het leuk om foto’s te maken van haar dochtertje daarnaast maakt zelf ook nog eens haarclipjes.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Wij hebben elkaar 16 jaar geleden leren kennen via het spel Tribalwars. Tribalwars is een browser gebaseerd online spel dat in de middeleeuwen plaats vindt. Iedere speler is de heerser van een klein dorpje, dat hij tot roem en macht kan brengen. Met een aantal stops tussentijds hebben we toch een behoorlijke tijd het spel samen gespeeld.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Omdat we beide vrijgezel waren kregen we 5,5 jaar geleden het idee om eens samen te af te spreken. Met een vriendinnetje achter de hand die direct in de auto zou stappen als ik niet op appjes reageerde, stapte ik in de auto richting Nijmegen. We gingen ergens samen een hapje eten en hadden een mega toffe avond. Dat was het begin van onze (LAT)relatie.

Wat deed de vonk overslaan?
Omdat we al een jaar of 10 contact hadden denk je iemand te kennen, maar elkaar echt ontmoeten is dan toch wel weer een heel ander verhaal. Toen het plaatje gewoon ineens klopte, was het liefde op het eerste gezicht.

Spelen jullie nu nog games samen?
Ja we spelen beide Call of Duty. Niet samen, wel apart. Gamen soms een potje om en om.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Nee eigenlijk niet.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Bloemen, definitly bloemen… Huh, waarom bloemen zou je denken? Mijn man zegt altijd ‘bloemen vergaan, maar mijn liefde voor jou blijft altijd bestaan, dus koop ik je geen bos bloemen’. Laat ik daar nou net blij van worden hahaha, dus ik koop ze me normaal zelf.

Wil je nog iets kwijt?
Zin om een potje samen te gamen? Voeg me dan zeker even toe. Ik speel alleen Call of Duty.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.