Als je de foto van dit koppel ziet, moet je net zo verliefd op haar tattoo worden als ik inmiddels ben geworden. Vandaag heb ik voor jullie, Amanda en Jeffrey die elkaar via een vriend van ze hebben leren kennen, via een berichtje op Twitter!

Laten we kennis maken met Amanda, 28 jaar en Jeffrey van 25, ze wonen samen met hun drie fluff-baby’s (kettenkindjes) Donut, Muffin & Noedel. Amanda werkt als Graphic designer bij een vuurwerk bedrijf en houdt er van om creatief bezig te zijn! Puzzelen, wandelen, reizen en Netflix kijken doet ze ook graag. Jeffrey doet Supply chain management, Streamt op Twitch en ze gaan samen graag motor rijden. Amanda gaf Jeffrey een proefles en samen hebben ze hun motorrijbewijs gehaald. Ze zijn getrouwd en wonen samen in Doetinchem waar ze eerst een huisje hebben gehuurd en inmiddels al meer dan twee jaar een koopwoning hebben.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Combinatie van Twitter en Call of Duty. Een Call of Duty vriend toentertijd had mij en Jeffrey getagd in een tweet “Jullie zoude goed bij elkaar passen“ We hadden nog nooit van elkaar gehoord! Maar toch raakte we aan de praat daardoor en gingen we samen knallen in Call of Duty…

Wat deed de vonk overslaan?
Hij zag er super leuk uit en was gewoon super lief online! En hij is zo een uitgesproken enthousiast persoon in het game, dat valt gewoon op.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Na ongeveer een maand hebben we elkaar ontmoet, hij zou eventjes langs komen om kennis te maken… Uiteindelijk was het zo leuk dat hij niet meer weg ging en we in slaap zijn gevallen. De volgende dag bij het uitzwaaien gaven wij elkaar een kusje en sindsdien was het aan! Na ongeveer anderhalf jaar heen en weer reizen (tussen Arnhem en Doetinchem) zijn we gaan samenwonen en hebben we al snel ons eerste kattenkindje genomen. In 2018 heb ik mijn man een aanzoek gedaan en zijn wij getrouwd in 2019. We zijn nu al 6 jaar bij elkaar!

Hoe zit het met haar tatoeage op haar arm?
De Pokémon sleeve heeft wel een paar jaartjes geduurd hoor. Het begon met Bulbasaur… en toen nog een… en toen nog een… en toen wou ik hem helemaal vol hebben haha!

Er is nog ruimte op je arm, wat zou dan je volgende tatoeage kunnen zijn?
Poeh, met Pokémon weet ik het niet zo, misschien nog een keer een Diglett, die heb ik altijd leuk gevonden! Aan de andere arm heb ik Vegeta van Dragonball Z staan. Daaronder wil ik nog wel heel graag een Harry Potter tattoo, de gouden snaai. Maar het is allemaal zo duur. Mijn man vindt het geld verspilling dus voorlopig mag ik even niks meer bij nemen. Vooral omdat we zojuist dus twee gloednieuwe motors hebben aangeschaft en ik volgend jaar ook weer naar Japan wil… Vrouwen willen teveel, hahahaha!

Hadden jullie een thema voor jullie bruiloft?
Wij hadden geel/Pikachu wel als accenten in de bruiloft. Ik had her en der een Pikachu knuffel neergezet. De ringen zaten op een Pikachu kussentje, op de taart stonden onze twee Pokémon mascotte (een roze Bulbasaur en een rode Dragonair, omdat zijn gamenaam een tijdje red Dragonair was). We hadden de Jurassic Park opening song met het oplopen!

Spelen jullie nu nog games samen?
Jeffrey is nog veel van de shooters, dus hij speelt veel met vrienden en streamt het graag. Momenteel speelt hij veel Players Unknown Battleground en soms doe ik nog wel eens wat potjes mee. Af en toe doen we samen nog een potje ARAM op League of Legends. Verder zit ik zelf op mijn Nintendo Switch!

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Mijn man niet, maar ik wacht met smacht op Animal Crossing!

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Wij gaan altijd lekker uit eten op Valentijnsdag. Dat is al een cadeau genoeg!

Wil je nog iets kwijt?
Dat ik heel veel van mijn man hou! Happy Valentinesday!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.