Liefde op afstand is wel heel lastig om samen te gamen, zou je denken! Ondanks de afstand van Nederland – Amerika, op 8000 km afstand, hebben Marjolein en Brad toch de mogelijkheid om dit samen te doen, lang leve het internet! Maar hoe leer je elkaar dan kennen?

Maak kennis met Marjolein, 38 jaar uit Almere en Brad, 36 jaar woont vlakbij Austin, Texas in Amerika. Brad werkt bij een APK bedrijf en maakt graag D&D attributen. Marjolein is ook erg creatief en decoreert bekers voor haar bedrijf (Cheering’s Charms). Ze hebben samen geen kinderen, Brad heeft een zoon uit een eerdere relatie en Marjolein ook, een zoon van 16.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Via Fable Legends waar we allebei in de Beta zaten hebben we elkaar leren kennen. Eerst via het forum gepraat, daarna in de game.

Wat deed de vonk overslaan?
Voor mij was het een kalmte die hij bracht in mij.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Nou, die ging niet zoals IK bedacht had. Ik had vrij gerekend van werk en in plaats van te overleggen of ik wel kon komen, was het meer van “ik ben die datum vrij en ik wil een ticket boeken “. Uit eindelijk hebben we toch afgesproken dat ik die kant op ging na ongeveer 3 maanden praten. Ik ben inmiddels 3 keer naar Texas geweest en volgend jaar hopen we dat hij deze kant op kan komen.

Spelen jullie nu nog games samen?
Ondanks dat we eigenlijk niet dezelfde smaak hebben in games, spelen we veel GTA V. Hij speelt daarnaast veel sport spellen en ik veel Overwatch en Apex Legends.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Ja we willen Fable Legends terug!!

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Het enige wat ik wil is hem naast me!

Wij hopen natuurlijk dat deze wens uit zal komen.

Foto: eigendom Marjolein

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.