Het vierde jaar van het mêleeactiespel For Honor is van start gegaan en zal de naam Year of the Reckoning dragen. Het eerste seizoen van dit nieuwe jaar zal een aantal vernieuwingen met zich meebrengen en de game onder andere voorzien van een gloednieuwe Battle Pass. Deze Pass zal de game uitbreiden met wel 100 tiers die vrij te spelen zijn. Het nieuwe seizoen, genaamd ‘Hope’, is nu gratis verkrijgbaar voor alle spelers op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Naast de komst van deze Battle Pass, zal het nieuwe seizoen ook nieuwe uitrustingen, indrukwekkende wapens en in-game-evenementen met zich meebrengen. De Battle Pass zelf zal beschikbaar worden gesteld in twee varianten: een gratis versie en een Premium Battle Pass. Ongeacht of je de gratis of Premium variant tot je beschikking hebt, de Battle Pass is een progressiesysteem waarbij spelers unieke beloningen kunnen vrijspelen. Deze beloningen zijn echter enkel cosmetisch en zullen geen in-game-voordelen met zich meebrengen, ten opzichte van andere spelers. Er zullen 100 tiers vrij te spelen zijn, waardoor je wel even bezig bent en het gevoel krijgt dat er altijd wel iets is om voor te strijden. Door matches te spelen en dagelijkse opdrachten te voltooien, kan er vooruitgang worden geboekt in de tiers.

De gratis Battle Pass zal de volgende beloningen bevatten:

  • Champion status
  • Kleurstalen
  • Embossing
  • Ornamenten
  • Staal

Met de Premium Pass zijn ook de volgende beloningen vrij te spelen:

  • Effecten
  • Executies
  • Signatures
  • Wapens

Wanneer je de Premium Pass aanschaft zal ook gelijk het Tale of Wyverndale Executie Effect beschikbaar zijn voor alle speelbare personages.

Year of the Reckoning, het vierde jaar van For Honor, zal een jaar vol content naar de game brengen door middel van vier verschillende seizoenen. Te beginnen dus met het eerste seizoen Hope. er zullen onder andere twee nieuwe Helden dit jaar worden geïntroduceerd, alsook een hoop aanpassingsmogelijkheden voor uitrustingen en meer. Daarnaast zal For Honor constante updates blijven ontvangen om de ervaring van spelers te verbeteren.

For Honor is verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De Battle Pass is alleen digitaal verkrijgbaar.

Zie hier de lanceringstrailer voor ‘Hope’, het eerste seizoen van Year of the Reckoning:

© UBISOFT

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.