In dit bijzondere geval heeft Mariska kennis gemaakt met de gamewereld dankzij haar partner Dennis. Zo kan het natuurlijk ook en zo spelen ze regelmatig samen.

Maak kennis met Mariska, 32 jaar en Dennis, 32 jaar uit Lelystad in Flevoland, ze wonen niet samen maar zien elkaar best veel maar soms ook een dagje niet. Mariska is thuis blijf moeder en naast het spelen van games gaat ze vaak klussen omdat het zo leuk is om dingen op te knappen. Dennis heeft als grote hobby elektronica en daar is hij de hele dag mee bezig.

Uit een eerdere relatie heeft Mariska 3 kinderen, een meisje van 14 en 11 en een zoon van 9. Dennis heeft een dochter van 6 uit een eerdere relatie en samen hebben ze een dochter van 2 jaar oud.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Toen in hem heb leren kennen speelde ik nog geen games. We hebben elkaar ontmoet via Badoo waar hij me aansprak. Ik heb zo’n 4 maanden de boot afgehouden en uiteindelijk toch maar met hem afgesproken. Hij was fan van de PlayStation 4 en ik keek vaak mee, maar had er nog geen kennis mee gemaakt. Tot hij zo’n 2 jaar geleden een Xbox had aangeschaft en ik dit ook wel erg leuk vond. En zo game ik ook elke avond met hem samen, alleen op afstand.

Spelen jullie nu nog games samen?
We spelen 9 van de 10 games samen waaronder Call of Duty Black Ops 4, Anthem, Elder Scrolls, Rainbow 6 en Halo. Soms kijk ik met hem mee via mixer, een geweldige uitvinding voor als ik geen zin meer heb om zelf te spelen.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
We hebben eigenlijk alle games wel die we wilden hebben.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
We doen niet echt aan Valentijn haha.

Foto: eigendom Mariska

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.