Dit is een bijzonder verhaal! Het gaat over Els en Marc die elkaar leerden kennen in GamerzParadize in Arnhem. En samen troopen ze voor het goede doel met de Dutch Garrison!

Maak kennis met Els van 30 en haar partner Marc van 28. Ze wonen in Zevenaar, Gelderland. Els werkt als administratief medewerker en Marc is servicedesk medewerker. Ze zijn inmiddels al vijf jaar samen waarvan ze er twee getrouwd zijn. Naast het spelen van games houden ze van lezen, wandelen met de hond, series kijken (vooral anime en fantasy) en troopen voor het goede doel met de Dutch Garrison!

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
We hebben elkaar leren kennen in GamerzParadize in Arnhem terwijl we daar de cardgame Yu-Gi-Oh! aan het spelen waren.

Wat deed de vonk overslaan?
Het fijne gesprek wat we daar hebben gehad, waaruit bleek dat we vrij veel gemeen hadden.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Ik ben met een vriend naar GamerzParadize gegaan en heb daar mijn huidige man ontmoet. Na een tijd praten en gamen ben ik toen weer vertrokken zonder gegevens uit te wisselen. Uiteindelijk heeft hij bij de winkeleigenaar gevraagd of hij nog wist hoe ik heette en heeft me toen op Facebook opgezocht en benaderd. Daarna zijn we een maand gaan daten voordat we daadwerkelijk de knop hebben doorgehakt. Na 2 jaar samenzijn hebben we toen een huurwoning gevonden en zijn gaan samenwonen. Op ons 5-jarig samenzijn zijn we getrouwd en 1 jaar later (afgelopen november) zijn we een woning gaan kopen.

Spelen jullie nu nog games samen?
We spelen vooral apart games. Hij veel op de PlayStation 4 en ik op de bank naast hem met de Nintendo Switch. We spelen nog wel eens samen Yu-Gi-Oh! en we hebben een tijd samen Pokémon Omega Ruby, Alpha Sapphire, Sun en Moon gespeeld op de Nintendo 3DS. Verder spelen we wel eens fighting games samen (zoals Smash Bros. of Dragonball Xenoverse).

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Voor mij is dat de remake van Final Fantasy 7, voor hem de LEGO Star Wars Skywalker Saga, van de games die in ieder geval al zijn aangekondigd.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Geeky merchandise en een etentje zijn altijd mijn favoriete cadeaus om te krijgen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.