Joehoe! Er is volop Animal Crossing- nieuws te melden. Dusdanig veel dat hier een aparte Nintendo Direct voor is uitgezonden. Wat is er allemaal voor moois naar buiten gebracht? We vertellen het je hier.

Bijna 28 minuten aan Animal Crossing- informatie. De fans zullen in hun nopjes zijn! De volledige Animal Crossing: New Horizons – Een duik in het leven op een onbewoond eiland-video kun je hier terugkijken:
https://www.youtube.com/watch?v=DVYjIS58PTw&feature=youtu.beTom Nook voert weer het woord. Hij heeft tijd vrijgemaakt om het één en ander over Animal Crossing: New Horizons nader te verklaren. Een introductie van het nieuwe eilandleven, informatie over het bezitten van je eigen huis, je nieuwe buurtjes, vormen van landschappen, ontdekkingstochten, doe-het-zelven en veel meer dat je kunt gaan doen komt aan bod.Wat heeft Tom Nook allemaal verteld:
  • Het onbewoonde eiland is een plek waar je een compleet nieuw leven kunt opbouwen. Tijd verstrijkt minuut na minuut, seizoenen wisselen elkaar af en dag en nacht is hetzelfde als in real-life.
  • Verzamel materialen en maak spullen. Leer in doe-het-zelf-workshops hoe je aan de slag kunt gaan. Na genoeg geleerd te hebben kun je zelfs je spulletjes opleuken met diverse kleuren of zelf gaan ontwerpen.
  • Met je NookPhone maak je contact met Nook Inc. Gebruik diverse apps, waaronder een camera en een plattegrond. In een later stadium worden meer apps toegevoegd.
  • Spaar voor Nook-miles door uitdagingen te voltooien. Met deze Nook-miles kun je het Eilandleven-pakket betalen of inwisselen voor in-game beloningen.
  • Tot wel acht spelers kunnen op één eiland wonen. Let op: je kunt op één systeem slechts één eiland vormgeven. Ook al zijn er meerdere registraties op een systeem; ze zullen allemaal op hetzelfde eiland wonen.
  • Vorm je eiland en krijg een vergunning om paden aan te leggen, rivieren uit te graven en kliffen te bouwen of slopen.
  • Even toe aan een kleine “vakantie”? Boek dan een “verrassingsreisje” naar een ander eilandje. Alle items die je hier verzamelt mag je meenemen.
  • Met Nooklink kun je ontwerpen die je hebt gemaakt in Animal Crossing: New Leaf of Animal Crossing: Happy Home Designer downloaden in Animal Crossing: New Horizons via een QR-code. Ook is het mogelijk om via de Nintendo Switch Online-app met vrienden te praten of te voicechatten.

Wat kun je verwachten van het Eilandleven-pakket?
Naar welk eiland wil je nu eigenlijk vliegen? Noordelijk of zuidelijk halfrond? Ga je noordelijk wonen dan wordt het bijna lente. Op het Zuidelijk halfrond is het natuurlijk compleet anders. De keuze is aan jou. Eenmaal aangekomen op je eiland krijg je een introductiesessie door medewerkers van NookInc. Overleg met de andere eilandbewoners waar je je nieuwe thuis wilt plaatsen en waar de overige bewoners gaan wonen. Hulp nodig? Ga dan naar de servicebalie waar je advies kunt inwinnen, maar ook spullen kunt kopen en verkopen. De tent die je van Nook Inc. hebt gekregen is natuurlijk enorm leuk, maar je wilt echt wel een eigen huis en die vol zetten met leuke meubels en decoraties; wordt een heuse interieurontwerper. Dat is nog niet alles, want je personage kun je volledig aanpassen en gebouwen en voorwerpen kun je plaatsen waar je maar wilt. Toch even wegvluchten? Ga dan naar de luchthaven waar je 24 uur per dag bewoners van andere eilanden kunt uitnodigen voor een bezoekje. Maximaal acht spelers kunnen tegelijk om een eiland spelen. Iedere morgen bij dageraad zal Tom Nook via Eiland FM laten weten wat er gaande is op het eiland en je van het nodige advies voorzien.

Nog meer Animal Crossing-plezier:
Natuurlijk begin je op je eiland met vrij weinig. Hoe levendiger je eiland hoe meer buurtjes je krijgt natuurlijk. Vergeet niet: er is altijd iets te beleven in Animal Crossing: New Horizons en vervelen is er de komende tijd niet bij. Na de release zullen er diverse gratis updates worden uitgebracht, waaronder speciale evenementen, zoals bijvoorbeeld in april Konijnendag. Hoe verder je komt hoe meer er mogelijk is. Wat te denken van een museum, een meubelwinkel, een kleermakerij of een kampeerplek voor recreatieve doeleinden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een eiland vraagt ten slot natuurlijk om vakantiegangers. Deze toeristen zouden wel eens unieke spullen kunnen verkopen, dus ontvang ze met open armen.

Wie kan er nog meer niet wachten op 20 maart? Er staat ons in ieder geval een hoop werk te wachten en de verwachting is dat menig Animal Crossing-fan eind maart en april offline is voor andere zaken dan Animal Crossing: New Horizons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.