Aan welke Nintendo-game heb jij de meeste tijd gespendeerd in 2019? Vaak doen we dat met nieuwe games, maar ook oude vertrouwde doen het razend goed. Nintendo heeft bekend gemaakt welke games het meest gespeeld zijn in 2019 in Europa gebaseerd op het aantal uur per speler. Bekijk hier het overzicht.

Urenlang Pokémon spelen, online racen houden in Mario Kart 8 Deluxe of in teamverbanden samenwerken in Splatoon 2. Games die jou snel vermaken en daardoor de tijd sneller gaat. En dan zie je opeens hoeveel uur je erin gestoken hebt. Oeps.
Nintendo heeft officieel een lijst naar buiten gebracht welke Nintendo Switch-games meest gespeeld zijn in 2019 gebaseerd op het aantal uur per speler. Dit is alleen gedaan bij Nintendo Switch gebruikers die een Europees Nintendo Account hebben. Hierbij de top 20 games:

1. Fortnite
2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
3. Super Smash Bros. Ultimate
4. Minecraft
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
7. Pokémon: Let’s Go, Eevee!
8. Super Mario Odyssey
9. FIFA 19

10. Splatoon 2
11. Pokémon Sword
12. Pokémon Shield
13. New Super Mario Bros. U Deluxe
14. Super Mario Party
15. Super Mario Maker 2
16. Fire Emblem: Three Houses
17. FIFA 18
18. The Legend of Zelda: Link’s Awakening
19. Diablo III: Eternal Collection
20. Mario + Rabbids Kingdom Battle

Dat Fortnite op nummer 1 staat is vind ik niet zo gek. Het is een immens populair spel die zowel door kinderen als volwassenen worden gespeeld. Hetzelfde voor Minecraft. Maar je ziet dat LoZ: Breath of the Wild ongekend populair blijft bij de spelers, waaronder ikzelf. In de open-world ontdek je altijd nieuwe plekken.
Leuk om te zien is dat Pokémon Sword en Shield al in top 20-lijst staan. Deze spellen worden immens gespeeld door spelers, terwijl ze pas sinds november verkrijgbaar zijn.

Welk Nintendo-game heb jij in 2019 veel gespeeld?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.