Hoe gaaf zou het zijn als jij Gym Leader zou kunnen worden. Ik teken daar graag voor. Maar ja, welke type Gym Leader ben ik dan? Water, Grass, Ice? Zoveel keus maar helaas kan je maar één type zijn om jouw gym te vertegenwoordigen. Daarom de vraag van vandaag: Welke type Gym Leader zou jij willen zijn? En met als bonusvraag: Welke 3 Pokémon zou je dan gebruiken?

Elke gym leader die je tegenkomt in een Pokémon-game heeft een type waar hij zich van anderen onderscheidt. Misty is een Water-type Gym Leader met Pokémon als Staryu en Psyduck en Brock was een Rock-type leider met Pokémon Geodude en Onix.  

Ik moet me voorstellen wat als ik Gym leader zou zijn, welke type zou ik dan willen zijn en welke Pokémon zou ik dan willen gebruiken als een trainer mij uitdaagt? Op dag 19 heb ik mijn favoriete type beantwoord en dat was Steel. Zou ik deze type ook willen zijn als Gym Leader? Stiekem wel, haha. Maar ik zie me eerder voor Ghost gaan. De drie Pokémon die zou gebruiken tijdens Pokémon-gevecht zijn:

  1. Spiritomb (Ghost/Dark): Een goede stater om het gevecht mee te beginnen. Hypnosis kan hij leren zodat hij Pokémon in slaap kan laten vallen, zodat hij ondertussen zijn stats kan versterken.
  2. Palossand (Ghost/Ground): Goede verdediger en kan hier en daar rake klappen uitdelen als hij wil
  3. Dragapult (Ghost/Dragon): Een goede fysieke aanvaller en is vrij snel. Hij kan verschillende typen aanvallen leren zoals Electric en Steel-type moves.

Welke type Gym Leader zou jij willen zijn en welke 3 Pokémon zou jij dan gebruiken in een gevecht?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.