Dag 24 van de 30 days Pokémon challenge met als thema ‘Schattigheid’. Je hebt enge, grote en kleine Pokémon. Maar natuurlijk heb je ook schattige wezentjes. En niet zo’n klein beetje ook. De vraag vandaag is: Welke Pokémon vind jij schattig?

Weet je hoeveel schattige Pokémon er zijn? Voor mij zijn het te veel om op te noemen. Baby Pokémon zoals Cleffa, Igglypuff en Bonsly zijn super schattig. Maar ook Mimikyu, Pancham en Mawile zijn schattig, ook al zien ze stoer en bulky uit. Zolang ze maar klein, onschuldige gezichtjes hebben, dan vallen ze voor mij onder categorie schattige Pokémon. Pf, maar alsnog. Hoe moet ik kiezen tussen al die hoeveelheid cuteness? 

Goomy, Togepi en Litwick zijn mijn wel absolute favoriete schattige Pokémon. Ik heb er veel meer, maar dit zijn favoriete 3. Als ik echt zou moeten kiezen, dan kies ik toch voor Togepi. Een en al blijdschap en geluk. En kom op, zeg nou zelf. Wie kan dit schattige koppie niet weerstaan?

Welke Pokémon vind jij super schattig?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.