Wie wil dat nou niet zijn? Een Pokémon Professor. Je wilt alles leren en weten over Pokémon. Daarom de vraag vandaag: Wie is jouw favoriete Pokémon professor?

Elke generatie heeft een Pokémon professor in het spel zitten. De ene is hartstikke slim en de ander is klungelig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze ontzettend aardig zijn en alles wat er met Pokémon te maken heeft leren. 

Ook hier weer zijn er in totaal 8 Pokémon professoren. Een in ieder generatie. Maar de bekende die iedereen wel kent en ook nog steeds mijn favoriet is Professor Oak van de eerste generatie. In Pokémon Red, Blue, Yellow en Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Eevee! heeft zijn opwachting gemaakt en bewezen dat hij een uitstekende professor is. Hij kent zijn vak en ondersteunt elke Trainer waarnodig.

Bron afbeelding: Serebii.net

Wie is jouw favoriete Pokémon professor?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

One Comment on “30 Days Pokémon #20: Favoriete Pokémon Professor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.