We gaan verder met dag 14 van de 30 Days Pokémon challenge. Pokémon Sword en Shield kent Galarian form Pokémon: speciale vorm van een bestaande Pokémon. Wist je trouwens dat er in Pokémon Sword en Shield meer dan 10 Pokémon een Galarian form hebben? Daarom de vraag: Wat is jouw favoriete Galarian vorm Pokémon?

In Pokémon Sun en Moon was het voor eerst geïntroduceerd: Alola form. Een bestaande Pokémon die een andere vorm heeft in de game. Zo had bijvoorbeeld Exeggutor, Rattata en Meowth een Alola form. Dit idee is vervolgens doorgetrokken naar Pokémon Sword en Shield en in dit regio heet het de Galarian form. 

Zo heeft Zigzagoon, Weezing en Ponyta een speciale Galarian form gekregen. Hier een overzicht met alle beschikbare Galarian vormen. 

Ik had deze nog niet eerder voorbij zien komen, totdat het ik verder was in het spel. Mr. Mime (een eerste generatie Pokémon) was niet zo bijzonder tot vandaag. Want net als alle anderen heeft Mr. Mime een Galarian form gekregen waardoor hij nu interessanter is geworden. Hij is zowel Psychic als Ice-type geworden en heeft daarnaast een evolutie wat ie eerder niet had. Na een bepaald level evolueert hij naar Mr. Rime, een comedian Pokémon. Ik ben ontzettend blij en verrast dat ze dit gedaan hebben met Mr. Mime. Hij is een stuk aantrekkelijker geworden om hem te gebruiken in het spel.

Wat is jouw  favoriete Galarian form Pokémon?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.