Het is vandaag de 13de (geen zorgen, het is maandag) van de 30 Days Pokémon challenge. Onze favorieten Pokémon zijn aan bod gekomen, maar welke Pokémon vinden wij minder favoriet? Kortom de vraag van vandaag: Wat is jouw minst favoriete Pokémon?

Na Pokémon Sword & Shield zitten we nu op bijna 900 Pokémon. Daaruit heb ik een keuze kunnen maken wie mijn favoriete Pokémon is. En nu moet ik keuze maken welke Pokémon niet mijn favoriet is. En dat is best lastig al zeg ik het zelf. Hoe moet ik deze keuze maken?
Ik ga eerlijk zijn. Ik heb geen minst favoriet, maar eerder gewoon irritant. 
Spelers die Pokémon-spellen hebben gespeeld snappen dit wel. Je komt deze in overvloed tegen in het spel, waardoor ik een haat/irritatie verhouding gaat krijgen. 

Dus de volgende Pokémon heb ik een irritatieverhouding mee:

  • Geodude
  • Wingull en Pelipper (geëvolueerde vorm)
  • Bidoof en Bibarel (geëvolueerde vorm)
  • Skwovet en Greedent (geëvolueerde vorm)
  • Yungoos
  • Rattata en Raticate (geëvolueerde vorm)

Maar mijn echt minst favoriet is toch wel Wobbuffet. Tjah, wat zal ik hier eens wat van zeggen… Irritant. Niet leuk. Vervelend. Toch heeft deze Pokémon wel iets grappigs: de meisjes vorm heeft roodkleurige lippenstift op.

Wat is jouw minst favoriete Pokémon?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.