De tycoon game Two Point Hospital is al verkrijgbaar op de PC, maar komt begin volgend jaar ook naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Maar dat niet alleen. De game bevat ook twee uitbreidingspakketten zodat je ongestoord grotere en betere ziekenhuizen kan bouwen.

SEGA heeft recent een nieuwe trailer van de tycoon game Two Point Hospital gepubliceerd waarin zij aankondigde dat het spel ook naar de consoles komt. Naast de releasedate maakte zij ook bekend dat deze versie ook nieuwe content bevat ten opzichte van de PC-game die in augustus 2018 is verschenen.

De game zal vanaf 25 februari 2020 verkrijgbaar zijn op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Het was het de bedoeling dat de game in 2019 op de Nintendo Switch moest verschijnen, maar helaas vertraagd was.

Reactie van SEGA:

“Build your epic healtcare empire in the atypical world of Two Point Country, by customising your hospitals, reseachring (119!) unusual illnesses, curing patients and training staff. At launch, Two Point Hospital on consoles with the first two critically acclaimed expansions ‘Bigfoot’ and ‘Pebberley Island’, which gives players a total of 21 regions to explore.”

Ruim 100 bijzondere ziektes in het spel! Behoorlijk veel, maar hartstikke leuk. Kortom: er is volop te doen in de game Two Point Hospital.

Two Point Hospital is vanaf 25 februari 2020 verkrijgbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De game is nu al speelbaar op de PC in Steam store.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.