Op 9 en 10 november is het weer zover! De grootste spellenbeurs van Nederland komt naar de Jaarbeurs in Utrecht. Speel samen met familie, vrienden en anderen nieuwe en bekende bordspellen en doe mee aan een van de competitieve toernooien. En wij mogen een familieticket weggeven! Doe jij mee!

De Jaarbeurs wordt in het weekend van 9 en 10 november omgetoverd tot een waar spelletjesfestijn. Bekende bordspellen zijn er te spelen, maar ook onbekende spellen kan je spelen samen met je medebezoekers. Ervaren demonstrateurs zullen jou haarfijn uitleggen hoe het bordspel werkt, zodat jij dit thuis foutloos kan uitleggen en naspelen. Benieuwd welke bordspellen gedemonstreerd worden? Bekijk ze hier op de officiële website van het Spellenspektakel.

Natuurlijk zijn er diverse toernooien op dit evenement. Doe bijvoorbeeld mee aan de Dutch Open Series van het kaartspel Magic the Gathering waar een flinke prijzenpot tegenover staat. Of kijk live naar het Europees Kampioenschap CATAN, waar de beste spelers uit heel Europa tegen elkaar strijden. De winnaar en runner up van het NK CATAN gaan op 9 en 10 november Nederland vertegenwoordigen op het EK op het Spellenspektakel 2019. In de Jaarbeurs strijden ze 3 dagen samen met 54 andere deelnemers uit 32 verschillende landen voor een plek in de finale die op zondag gespeeld wordt. En mocht je er toevallig zijn op dit evenement, moedig onze Nederlandse deelnemers aan!

Kortom: er valt genoeg te beleven voor iedereen, ongeacht leeftijd en speelervaring. Iedereen is van harte welkom. Lees hier voor meer informatie over het Spellenspektakel.

Winactie Familieticket voor het Spellenspektakel

Omdat dit een geweldig evenement is voor families , mogen wij een familieticket weggeven onder de deelnemers. Dit is een dagkaart voor 2 volwassen en maximaal 3 kinderen t/m 12 jaar.

Wat moet je doen?
Laat aan ons weten wat welke bordspel jij graag speelt samen met jouw familie en waarom en op welke dag jij naar het Spellenspektakel zou willen gaan, door een comment achter te laten op de Facebook en/of Instagram post. Op dinsdag 5 november maken wij de winnaar bekend.

Voorwaarden:
• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.
• De inzending moet voor maandag 4 november 23:59 uur binnen zijn.
• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd).
• Wij zullen ons uiterste best doen de winnaar zo snel mogelijk na de laatste inzenddag bekend te maken. Wij nemen contact op met de winnaar via Facebook/Instagram.
• Wij zijn niet verantwoordelijk voor de slechte postverzorging van de postbedrijven.
• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.
• Jouw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en zullen na de prijsvraag verwijderd worden uit ons systeem.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.