Goed nieuws voor de gamers onder ons die nog steeds graag hun fysieke gamecollectie willen uitbreiden! Het volledige seizoen van Life Is Strange 2 zal namelijk eind dit jaar uitkomen als fysieke editie, heeft uitgever Square Enix bekend gemaakt. Er zullen twee verschillende versies verschijnen van dit bekroonde avontuur rondom de Diaz-broers, Sean en Daniel, met een diepgaand verhaal dat inspireert tot gesprekken over ras, gender en gelijkheid. Beide versies bevatten, naast het volledige seizoen diverse exclusieve content die ontwikkeld is door het team achter de game, namelijk DONTNOD Entertainment.

De twee smaken waar je uit kunt kiezen, zijn een standaard editie en een collector’s editie. Kies je voor de standaard editie, dan zul je toegang krijgen tot het complete seizoen van Life Is Strange 2, een bonus game genaamd The Awesome Adventures of Captain Spirit en Arcadia Bay Patches, waarmee je de rugtas van Sean kunt veranderen.

De collector’s editie zal exclusief te koop zijn via de Square Enix online webwinkel en bevat, naast al het bovenstaande, de officiële soundtrack van de game in een boxset bestaande uit vier 7 inch platen en een hardcover artboek van 32 pagina’s waarin concept art te zien is van de game. Daarnaast zal de collector’s editie ook twee vinyl figuurtjes bevatten van de hoofdpersonages Sean en Daniel Diaz. De afmetingen van de respectievelijke figuurtjes zijn 4 inch en 3 inch.

De uitgave van deze collector’s editie zal erg gelimiteerd zijn, aangezien deze strikt beperkt wordt tot één enkele oplage. Wees er dus snel bij!

Beide fysieke versies zullen in Europa worden uitgebracht op 3 december. Over deze datum is goed nagedacht, want dit is ook de precieze datum waarop het avontuur van de Diaz-broers ten einde komt in de laatste episode van de game.

De eerste episode van Life Is Strange 2 is uitgekomen in september 2018 en zal dit jaar, met episode vijf, tot een einde komen. De studio achter deze game, DONTNOD Entertainment, streeft ernaar een unieke verhalende beleving te creëren en daarmee verweven gameplay. De game is beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

© SQUARE ENIX / DONTNOD ENTERTAINMENT

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.