Animal Crossing is wel één van de meest schattige franchises van Nintendo. De spellen zijn kleurrijk, tijdloos en er komen talrijk aan schattige dierenvriendjes langs. Kortom: Nintendo brengt leuke merchandise artikelen op de markt die volledig in het teken staat van Animal Crossing.

Te schattig voor woorden. Zo zou ik deze collectie omschrijven. Deze nieuwe lijn zal verkrijgbaar zijn in de nieuwe Nintendo store in Tokyo die vanaf 22 november open is voor publiek. Naast deze items kunnen de bezoekers ook gave Pokémon, Super Mario en vele andere artikelen van bekende franchises kopen.

Bron afbeelding: Nintendo.co.jp

De Animal Crossing lijn bevat onder andere ovenwanten, een schenkschaal en een koekjespot. Al deze items zijn bedrukt met tekst en/of bestaande Animal Crossing bewoners. Ik heb geen idee van welk materiaal de items zijn gemaakt, maar het lijkt wel porselein. Hoe dan ook, deze zijn super schattig en zullen jouw keuken een enorme boost geven. Ik vind de opbergdoosjes erg leuk waar je, je pasta, koekjes of ontbijtgranen in kan opbergen. Hoewel ik de ovenwanten ook erg leuk vind met al die verschillende bewoners erop gedrukt.

Het is alleen weer jammer dat deze en andere unieke items alleen in Japan verkrijgbaar zijn, niet in Europa of Amerika. Dus mocht je binnenkort naar Tokio gaan, bezoek dan de officiële Nintendo Tokyo store en als je iemand kent die nog die kant op gaat, geef ze een tip dat dit het perfecte kerstcadeau zou zijn voor je!

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.