Eindelijk is het zo ver TwitchCon komt naar Nederland! Een van de grootste gaming events vol met games, meet and greets, live e-sports, Europese streamers en meer word in 2020 o.a. in Amsterdam gehouden.

TwitchCon
Twitch is een populair streamingdienst en ieder jaar organiseren zij een evenement, TwitchCon. Tijdens TwitchCon is het onder andere mogelijk om je favoriete Twitch Streamer te ontmoeten en samen op de foto te gaan. Uiteraard zijn er ook verschillende competities en kun je meekijken bij live podcasts. TwitchCon Amsterdam is op zaterdag 2 en zondag 3 mei in de Amsterdam Rai. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuws omtrent TwitchCon schrijf je dan via deze link in voor de officiële nieuwsbrief van TwitchCon.

TwitchCon Amsterdam, Big Deal!
Helaas is niemand van ons team al live bij een TwitchCon geweest. Daar gaan we dus volgend jaar verandering in brengen. Maar waarom dan eigenlijk? We hebben hier toch ook leuke events om naar toe te gaan? TwitchCon is echt gericht op de streamers. We kunnen dan ook van TwitchCon in Amsterdam verwachten dat er flink wat streamers aanwezig zullen zijn. Leer tijdens TwitchCon van andere streamers om jouw streams te verbeteren. Er worden namelijk ook verschillende presentaties en conferences gehouden op TwitchCon. Maar zie ook hoe andere bekende streamers bezig zijn met of tegen elkaar live. Gaan we bijvoorbeeld Yarasky zien en GameMeneer.

The Hoff
Vorig jaar werd TwitchCon voor het eerst ook in Europa gehouden. Niemand minder dan The Hoff aka David Hasselhoff gaf op TwitchCon in Berlijn vorig jaar een motivational speech. Wie zullen ze voor TwitchCon Amsterdam gaan vragen? Hoe gaaf zou het zijn als Famke Janssen (de originele Jean Grey) of Carice van Houten even een motivational speech komen geven. Welke acteur/actrice zien jullie graag verschijnen op TwitchCon?

Gadgets scoren!
Een event is niets zonder gadgets. We verwachten dan ook dat de grote leveranciers van headsets, toetsenborden, muizen en andere gaming gear aanwezig zijn. Vaak zijn er ook veel kortingen tijdens een event. Dus dat word gadgets scoren voor een lage prijs als je ze niet gewonnen hebt bij een van de tournaments die er gehouden gaan worden.

Wij zijn zeker van de partij tijdens TwitchCon 2020 in Amsterdam, jullie ook?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.